tiistai 6. marraskuuta 2012

Tuhannes kommentti

Hetki sitten blogiini jätettiin tuhannes(!) kommentti. Jo kesällä mietin, että laitan kyseiselle henkilölle jonkin pienen yllärin (en kyllä voinut kuvitellakaan, että se tulisi näin nopeasti). 

ISO Kiiitos kaikille näistä kivoista kommenteista! Niitä on kiva lukea ja ne saa niin hyvälle mielelle! Jatkakaahan samaan malliin... Saatan jakaa ylläreitä muutoinkin. :) 

Uusia lukijoitakin on taas tupsahdellut. Onpas mukavaa huomata, että tekeleeni kiinnostaa muitakin. Tervetuloa uusille lukijoille! :)

Mun tekemä! on nyt tämän Pupu -pussukan uusi omistaja! Onneksi olkoon! :)Pussukka oli täytetty erilaisilla teepusseilla.

-H

9 kommenttia:

 1. Ihana pussukka! Mä niin rakastan tota kangasta ja meinasin kysyä yksiltä vanhemmilta jo, että paljolla myytte tuon peiton joka oli tuosta kuosista ja se peitto oli kuitenkin parhaillaan lapsella käytössä. :D

  VastaaPoista
 2. voi kuinka kaunis pussukka <3
  sun juttuja on aina ilo lukea, jatkahhan sammaan malliin :)

  VastaaPoista
 3. voi kuinka suloinen pussukka!!!
  (1003. kommentti ;) - aika kiitettävä määrä - onnea niistä!)

  VastaaPoista
 4. tuo pupu niin ihana :) miten oma lapsuus tulee mieleen ja minähän en mikään vanha ole kukaan:)

  VastaaPoista
 5. On kyllä totta, että pitäis jättää itsekin useammin kommentteja. Kun nehän tekevät tästä bloggaamisesta kuitenkin iloisen jutun, ja niitä jokainen omaan blogiinsa odottaa. Vuorovaikutus. Se on kiva kuulla, että joku oikeasti tykkää tai ei tykkää jostain. Persoonalliset kommentit ovat kyllä parhaita.

  VastaaPoista
 6. Komppaan edellistä, kommentoin aivan liian harvoin. No, sainpa sentään lisättyä itseni lukijaksi, niin loppuu se kirjanmerkeistä etsiminen :)

  - Anu

  Ps. Blogissa olisi arvonta, erityisesti koruista kiinnostuneiden kannattaa käydä katsastamassa :)
  aninspirationburstuponher.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava pussukka! Kiitos vielä kerran :) Pussukka pääsi heti säilytystehtäviin! Laitan kuvia blogiin viikonloppuna.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Ootte niin kannustavia. Myös te lukijat olette iso syy, miksi on kivaa pitää blogia (vaikka myös itseäni varten on kiva, että jää muisto tekeleistä)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!