torstai 1. marraskuuta 2012

Klipeti Klop
Olen tässä itsekseni miettinyt, että mikäköhän siinä on, että tämäkin heppakuosi kolahti muhun ihan täysillä. En ole nimittäin koskaan ollut mikään heppahullu, itseasiassa pelkään niitä aika paljon, koska ne on niin isoja. ...Mutta ehkäpä siinä se juju juuri onkin! 
Nämä täplikkäät heposet on kuitenkin niin söpösiä ettei niitä tarvitse pelätä!
Ja taas tuli tehtyä jotain, mistä en liiemmin tykkää. Eli veljeksille samanlaiset vaatteet (noh, eipä niitä tarvitse pitää päällä samaan aikaan). Molempia kankaita oli sen verran, että sai helposti tehtyä molemmille, niin ei viitsinyt jättää tekemättäkään.

Paita on tehty Papana -kaavalla ja body OB 6/12 -lehdestä. 
Raglanbody on varsin toimiva kaava, vaikka ei nappilistaa olekaan. Pää mahtui sisään (vaikka kyseessä ei ole se pienin mahdollinen pää). =)

Paidan takakappale jäi vähän harmittamaan, mutta minkäs teet, kun kangas uhkaa loppua kesken. Isot heposet ei ole ihan parhaassa mahdollisessa kohdassa.

Pienokaiselle tein bodyn kaveriksi limen vihreästä joustofroteesta housut Saimien kaavalla koossa 86. Vertailin vanhoja housuja Saimien kokoon 92 ja sen perusteella pienensin (en siis jaksanut piirtää uusia kaavoja!). Miten se kaavojen piirtäminen voikin olla niin ahdistavaa...Heposet on Hanhelista, mutta muiden kankaiden alkuperää en muista.

-H

7 kommenttia:

 1. Minen oo tajunnu että tossa heppakankaassa osa hepoista on isoja! Ja et oo ainoa joka heppoja pelkää, minä myös.

  VastaaPoista
 2. Äääk, miksi tämäkin kangas on vaatteena niin paljon kivempi! Mua häiritsi tuo iso heppa kun tän kankaan ekan kerran näin, mut tässä vaatteessa se onkin aika kiva. Ja tosi kivasti sopii yhteen nuo kankaat!

  VastaaPoista
 3. Ehditpäs ensin! Mulla oottaa tossa pöydällä heppoja, tosin just niissä kahdessa eri värissä! Hienot ompelukset oot taas tehny! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteitä vaatteita! Minä jo hylkäsin tämän heppakankaan juurikin siksi etten hevosista koskaan ole juuri perustanut, mutta yhdistettynä pilkkuihin lopputulos on todella kiva! :)

  VastaaPoista
 5. No olitpa nopee =) Mun hepat tuli tänään postissa. Mutta olipa hyvä että näin nämä ennen oman leikkaamista, enpä varmaan olis itse keksinyt yhdistää tähän palloja. Sopii tosi hyvin. Tosi kivat!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!