tiistai 27. marraskuuta 2012

Raksut Apinoiden
Harvemmin se on näin, 
että äiti voi samistella poikiensa kanssa, mutta Nyt voi!
Poikien raksut sai lisämausteeksi raitoja ja palloja. Vaikka jouduin pitkään pohtimaan, että kummalle tulee kumpaa, niin lopputulos taisi olla enemmän kuin täydellinen. Nimittäin nämä raidat sopii meidän pienelle karkurille todella hyvin. Kun silmä välttää, niin ollaan jo "väärässä paikassa".

Body on OB 6/12 -lehdestä ja paita on OB 4/10 -lehdestä. Housut on tehty tutulla ja turvallisella Saimilla enemmän ja vähemmän muokattuna.


Sovituskuvat on napattu piristävältä piknik -reissulta. =)Raksut, palloneulos ja raidallinen joustofrotee on Majapuulta, raitatrikoo Helmikankaasta ja pallotrikoo Royal-tuotteelta.

Mukavaa viikon jatkoa!


-H

19 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A-T!!!!! (nyt mä käytin vain tuota sanaa)

  VastaaPoista
 2. Oi hienot! Oot niin kivasti yhistäny tätä noihin mustavalkosiin et tätä(kin) saattaa joutua tilaan!

  VastaaPoista
 3. uskomatonta! nää on niin suloiset! <3

  VastaaPoista
 4. Niin ku sanoin...sopii kyl kaikenikäisille vauvasta isoveljeen ja niiden mammaan :D
  Ja jos hukkaat lapset laivalla niin varmana löytyy ku on nuo vaatteet päällä. Ihana raksu!

  VastaaPoista
 5. Miten sä saat tämänkin kankaan näyttämään näin hyvältä, vaikken yhtään tykkää tuosta keltaisesta?! Ihanat!

  VastaaPoista
 6. Tää menee jo kohta hassuksi. Olin just ajatellut, että noita koiria mun ei tarvii ostaa, kun en ite niin välitä keltaisesta ja aattelin että kuvio on liian iso vauvalle. No nyt sitten näytit että eihän se ole. Toivottavasti Tiina maksaa sulle provikat kangasmyynnistä;)

  VastaaPoista
 7. Ihanat!
  Täällä vieläkin odotellaan omaa tilausta saapuvaksi (odottavan viikko on pitkä! :D), onneksi saa sillä aikaa nähdä sinun valmiita ihania vaatteita!
  Taidat asua Majapuun vieressä, kun usein kankaat on sinulla jo vaatteena suunnilleen samana päivänä kuin ilmestyvät nettiin! ;D Vauhdikasta toimintaa!

  VastaaPoista
 8. Voi ihanuus sentään! Voi olla että mun pitää tilata raksua lisää et saan kanssa pojille jotain, toivottavasti tänään posti toisi paketin että saisin edes ekan palan lopulta jo kätösiini! =)

  VastaaPoista
 9. Tosi somat setit sait aikaseksi! Ihanan samanlaiset, mutta erilaiset (: Pistin sulle haasteen omaan blogiin niin käyhän kurkkaan ku kerkeet ;)

  VastaaPoista
 10. Mä en innostunut tästä kankaasta yhtään, mutta kyllä se vaan näyttää valmiina vaatteina niin kivalta :) Ja noi pojat, tulee elävästi mieleen nuo omat 2v ja 1v :D

  VastaaPoista
 11. Ompa ihanat! Tosi ihanat. Minulla on nyt keltainen suosikkina. Ja tällainen väri yhdistelmä sekä kuvio yhdistelmä toimii.

  VastaaPoista
 12. Ihanat!!!! Onneksi, onneksi kuitenkin tilasin tätä kangasta!
  Tosi hyvin käy myös pojalle!

  VastaaPoista
 13. Todella ihanat vaatteet sekä lapset. Ihan herkku värit. Tuli tiedätkö englannin lakritsisekoitus mieleen!

  VastaaPoista
 14. Mä haluun mun raksut!! Miksi ne on vielä matkalla... Ihanasti olet yhdistellyt. Näissä on kivasti särmää ja sekoitusta tasapainottamaan tuota kuosia tällaisissa pienissä vaatteissa :)

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Ihanat raksu tuotokset sinullakin! Mainitsin sinut myös omassa blogissani ;) Käyhän kurkkaamassa! http://mirkunmirkutin.blogspot.fi/2012/12/vapaapaivan-touhuilua.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!