sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Raksuni Mun


Kaunis, niin kaunis Raksu. 
Miten mäyräkoirasta voi edes saada näin kauniin. ;)

Tällä koirulilla voisi pukea vaikka koko perheen. 
(Tai itseasiassa lasten vaatteet onkin jo valmiina, mutta niistä lisää myöhemmin.) 
Tämä paita on OB 5/12 -lehdestä Cool Grey -kaavalla tehty. Tähänkin paitaan oli pakko saada pitsiä, mutta mielestäni nuo raksut vaati sen.


Pitsi olisi pitänyt laittaa vasta ihan viimeiseksi, jotta lopputulos näyttäisi paremmalta. Onneksi päällä siihen ei kiinnitä huomiota niin paljon. Joskus se ohjeiden lukeminen voisi olla paikallaan ;)


Tämä PaaPiin mäyräkoira on Majapuulta.


-H

15 kommenttia:

 1. Ihana ja niin on tuo edellisen postauksenkin tunika! Tilasin meillekin tuota raksua, postipoikaa vain odottelen! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on niin ihana! <3 Toivottavasti postipoika toisi pian minun tilauksen että saisin tätä ihanuutta myös omiin kätösiin. =)

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä valmiina vaatteena tämä kangas. Sopivan keltaiselta näyttää. Mullakin ois yksi visio tästä kankaasta mutta en oo vielä raskinut edes tilata :D

  VastaaPoista
 4. Symppis, myöntäkööt!!! Olet kyllä todella aikansaava ja taitava, ihania juttuja toisen perään!

  VastaaPoista
 5. Ihana...kiva nähdä jonkun toisenkin päällä. Just eilen sain omani valmiiksi myös. Tosiaan kiva nähdä millasia muiden toteutukset on..se tekee kyl ompeluun oman suolansa :)
  Mut huh..sun päällä näyttää ainakin hyvältä.
  Oli kiva yllätye, että laitoit pitsiä tohon.

  VastaaPoista
 6. voi kuinka ihana! <3 niin ihanaa, niin ihanaa tämä kangas ja upeasti sait sen taas supernopeata taiottua hienoksi vaatteeksi!

  VastaaPoista
 7. ihana, mutta entäs musta pitsi, mielestäni olisi ollut sitten täysi 10+ :) oot ihan uskomattoman taitava ja nopee tekee kaikki suloset vaatteet, nuo ylemmät poikien vaatteet niin suloiset, musta kelta valkonen on niin mun juttu :)

  VastaaPoista
 8. Mä en tykänny tästä kankaasta yhtään, mut nyt mä tykkään!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! :)Musta pitsi olisi tosiaan ollut parempi, mutta ei sillä hetkellä kaapista löytynyt sellaista, joten laitoin valkoisen :)

  VastaaPoista
 10. Voi ihanuus! Minähän visioin tekeväni omista (matkalla olevista) raksuista itselleni leggarit... Yritän kovasti vakuutella, että ne olisi hyvinkin päheät ja rouheat ja mitä näitä nuorisoilmauksia nyt onkaan ;D

  VastaaPoista
 11. Ihanaa nähdä nämä kuosit vaatteena, omat kankaat kun ovat olleet Majapuulla odottamassa täydennystä pakettiin jo parisen viikkoa. Nopea ja taitava kyllä olet :) Lisään blogisi lukulistaani, toivottavasti sopii :) Blogisi todella innostaa ompelemaan!

  VastaaPoista
 12. Kiitos! Leggarit voisi tosiaan olla aika ihanat! Jään mielenkiinnolla odottamaan! :)
  Ompelusoppi: Tottakai sopii. Mukavaahan se on, että muutkin kuin minä jaksaa kiinnostua tekeleistäni. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!