lauantai 18. helmikuuta 2012

Tähtisumua

Kokeilua kaikinpuolin eikä niin parhain lopputuloksin. Tämä hupullisen haalarin pohjana on Ottobren 1/07 Worker -kaava koossa 86 (todella reilua kokoa). Kasvuvaraa on siis hurjasti. Kangas on myöskin JNY:n salaisesta saatua, vuorena on musta jersey Eurokankaan palalaarista. Resori taitaa olla Jättti-rätistä.

Applikointi olisi voinu sujua paremmin JOS olisi se applikointipaininjalka! No onneksi se asia korjaantu ihan hetken päästä, kun saan uuden koneen (joka on muuten Pfaff ambition 1.0!!!!). Sain kaupanpäälliseksi vielä sen paininjalan. :) Pöllöjen silmät ovat meinaan ihan kaikkea muuta kuin onnistuneet. Muutenkin tuntui, että tämän haalarin kanssa ei mikään onnistunut ja kaiken sai tehdä kahteen kertaan eikä siltikään ole tyytyväinen. Saa nähdä tuleeko tätä pidettyä, kun omaa silmää nuo "viat" tuntuu haittaavan. Kaikenlisäksi tuo applikaatio tuli hieman liian alas.. tietty se vähän "nousee", kun haalari on sopivamman kokoinen.

-H 


4 kommenttia:

  1. ihana haalari, kyl sä vaan osaat :))Terkuin Henni

    VastaaPoista
  2. Hieno! Kiva tällänen hihaton versio. Onneks virheitä ei ehdi sit käytössä nähdä. Taitaa käyttäjällä olla niin kova meno aina päällä :)

    VastaaPoista
  3. kiitos. Menoa tosiaan riittää... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!