perjantai 17. helmikuuta 2012

Brum bruuum

Autot ja muutkin pörisevät ovat tällä hetkellä suurinta hittä ja mikäs sen osuvampi kuin ajoveuvopaita! Tämä on JNY:n salaisesta saatua kangasta. Mietin pitkään, mitä siitä tekisi ja päädyin tällaiseen. Onneksi kangasta on vielä jäljellä ja saan tehtyä siitä jotain muutakin kesää ajatellen.

Paita on 92cm ja on Ottobren 4/10 Loikka -kaavalla tehty pienillä muunnoksilla. Tämäkin paita on kantajalleen vielä liian iso, mutta eiköhän se asia korjaannu ajan mittaan... :)


-H

2 kommenttia:

  1. Tästä tuli kiva..mulla vieläkin odottaa tää kangas ku en ole jaksanu tehä siitä mitään. Mut nyt A näki tän kuvan ja sano et hieno auto ja traktori ja vaikka mitä..joten ehkäpä pitää reipastua ja alkaa väsäämään tästä jotain..mutku se ompelukone mur! Ehkä määkin hankin sen hianon sit jos sääkin ;) Ei voi ainakaan huonon koneen piikkiin pistää sit enää mitään.

    VastaaPoista
  2. Alunperin oli tarkoitus laittaa vihreällä hihat tai etuosa ja applikoida siihen joku kiva menopeli, mutta sitä vihreetä ei ollukaan tarpeeksi. Siksi päädyin tällaiseen ratkaisuun. Kangasta on tosiaan vielä niin paljon, että saan siitä muutakin tehtyä. Tää taitaa olla noiden poikien lempparikangas :)
    Kohta meillä on niin hyvät koneet, että homma hoituu kuin unelma ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!