sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Päivää ja yötä

Tässä muutama pikainen surautus kesälle. Siinä meni viimeiset palat kalastavaa karhua, värikästä raitaa ja retropalloa. Palloja on ONNEKSI vielä velourina kahdessa värissä(!) -ja niitä tuskin maltan edes ihan hetkeen saksia. Ne saavat marinoitua ihan kunnolla ennen kuin raaskin niitä käyttää.... <3

Paitojen kaavana on OB 4/10 Loikka. Pilvikankaat ja retropallo ovat Lasten metsolalta. Kalastava karhu, ja molemmat raidat ovat Ikasyrilta. Näistä paidoissa huomaa hyvin, kun yrittää ommella hätäpäissään lasten vaatiessa äidin huomiota koko ajan!

Perjantaina postisetä toi mein apinoille omia "tuotelappusia" ;) Kyllä nyt kelepaa! Värit ei oikein pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, sillä teksti on todellisuudessa kirkkaankeltainen ja pohja ruskea. Ne on tilattu täältä.

Paidan kaava on sama kuin edellisissä ja housuissa on OB 1/07 muokattuna. Raidallinen kangas on JNY:n salaisesta tullutta, sininen hippo on kangasvaihtareilta ja vihreä saatu ystävältä <3. Housujen resori on Ikasyrilta. Tein aluksi pelkän paidan ja sen oli tarkoitus olla kesällä teepparina, mutta housujen myötä tää setti näytti ilmiselvästi yöpuvulta, joten O sai kuin tilauksesta uuden yöppärin itelleen (suurinosa on jäänyt pieniksi).

Nämä haalarit on kokoa 74 (jep!). Tein vihdoin mein pinimmällekin apinalle jotain! On sitte hälläkin jotain uutta eikä tarvii olla aina veljensä vanhoissa. Kaava on OB 1/05 muokattuna. Leppis on kangasvaihtareilta saatua. Vihreä velour on muistaakseni Royal-tuotteelta ja resorit Eurokankaasta. Vasemmasta olkaimesta puuttuu vielä toinen neppi (se, joka jää alimmaiseksi, onneksi!), koska ajatuksissani laitoin samat puolet vastakkain ja se piti tietenkin repiä irti ja reikähän siitä tuli!! Siihen pitäisi nyt kehitellä jotain ensiapua. Ideoita?!P.S Kerrankin odottaa maanantaita innosta puhkuen, sillä meidän perhe (lue minä) saa uuden tulokkaan. Pfaff ambition 1.0 <3

-H


2 kommenttia:

  1. Vähänkö ihania noi pikku lappuset! Tarkottaako tämä sitä, että alat pian myydä näitä tekeleitä? ;)

    VastaaPoista
  2. Nuo lappuset on tosiaan ihania ja niillä saa kivasti merkittyä noiden apinoiden vaatteet. :) Ja eih ennn, en ole myymässä. Ihan omaksi ilokseni teen. Aika ei meinaa riittää edes siihen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!