torstai 2. helmikuuta 2012

Lions and clouds


Mikä oliskaan mukavampaa kuin tehdä kesävaatteita pakkasen paukkuessa ulkona (tosin se vois olla, että sais työrauhan eikä tarttis tehdä kaikkea pätkätyönä!). Mutta sain kuitenkin nämä valmiiksi, vaikka apinat huusi vuorotellen vieressä, lanka loppui keksen applikoimisen eikä ollutkaan vetoketjua yms. Lopputulos kuitenkin palkitsee. Nämä ovat siis kesähaalareita, jonka lahje jää polven kohdille.

Pilvivelour on Lasten Metsolalta ja leijonavelour on muistaakseni Tiritomilta, resorit ovat sieltä sun täältä. Applikointi on velouria. Kaava on alunperin Ottobren 1/05 -lehdestä, mutta sitä on muokattu runsaalla kädellä. Olen tehnyt monta täysmittaista haalaria samaisella kaavalla (muokattuna) ja olen kyllä ollut tyytyväinen niihin.

Leijonakangas oli leikattu jo kuukausia(?) sitten ja siksi kokoa 86, pilvihaalari on 92. Toivon mukaan pienempikin menee vielä kesällä päälle. Pitänee tehdä vielä näihin mätsäävät t-paidat, vaikka voi näitä pitää kyllä ilmankin.

Kesä tuu jo!! <3

-H
3 kommenttia:

  1. Voi ihanuus...oon suuri haalareiden ihailija! Ja ton leijonakankaan suuri ihailija myös. Hauska kesäinen aplikaatio :)Lämmittää mukavasti näillä pakkasilla.

    VastaaPoista
  2. IHANAT nuo aurinkopyllyhaalarit!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, itsekin tykkään niistä. Kesää odotellessa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!