lauantai 4. helmikuuta 2012

Kevätpäivien lämmikettä

Paksumpaa ja ohuempaa. Onnistunutta ja epäonnistunutta. Värikästä ja kulahtanutta. Uutta ja vanhaa.ByGrazielan kankaasta valmistunut kevättakki on kokoa 92. Kaava on alunperin Ottobren 4/09 lehdestä. Täydellisyydestä kaukana, mutta kyllä se käyttöön pääsee.

Tämä takin pohjalla on sama kaava kuin edellisessä. Hihojen keltainen kangas on laatikosta löytynyttä vanhaa ja kierrätettyä. Vuorena on ruskeaa fleeceä. Norsut löytyi kangashamstereista. Niin IHANAN retroa ettei meinannut raaskia edes käyttää. O:lla on samasta kankaasta pussilakana (tosin eri värisenä) ja olen jo tovin miettinyt sen hajottamista, mutta en ole raaskinut -onneksi, sillä hamstereista löytyi. Näin Porkkanatarha -blogissa kyseisestä kankaasta tehdyn takin ja rakastuin siihen silmittömästi. Siitä se idea sitte lähti :)
Tämä takki on myöskin kokoa 92 ja on jonkin verran paksumpi kuin edellinen. Tämäkään ei edes hipoa täydellisyyttä, mutta käyttökelvollinen kuitenkin. Eiköhän se harjoitus tee vielä mestarin! ;)

-H

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia! Nyt voit vuorotella...ja löytyi hatullekin käyttöä :)Tule pian lämmin kevät, että pääsee takit käyttöön. Sulla on kyllä silmää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kevät sais tosiaan tulla jo, vaikka tuota norsutakkia voi kyl pitää jo pikkupakkasillakin ku se on niin paksu. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!