tiistai 1. toukokuuta 2012

Lahjoja

Viime viikolla oli muutamat synttärit ja tein lahjaksi paitoja. Mutta edelleen mietin sitä, että miksi ihmeessä ei voi alkaa tekemään ajoissa vaan tarvii viimeisinä iltoina valvoa yömyöhään! Tai oikeastaan sain vasta samana aamuna viimeisteltyä loput. Noo ehkä tästä taas oppineena, tai sitten ei.


Tämä pääkallopaita meni 9v. pojalle. Olin todella epävarma, että kelpaako se, koska alunperin toivottiin pelkkää mustaa paitaa. Sellaista en nyt kuitenkaan alkanut tekemään, sillä niitä voi ostaa kaupastakin. Pyörittelin jonkun aikaa tuota kangasta käsissäni kunnes hoksasin, että applikoin siihen tuon saman kallon kuin paidassakin. Näytti ainakin siltä, että paita oli hyvin mieluinen ja itseltä vierähti lasti sydämeltä... ;)

 Kummipoikani täytti 6vuotta ja hän sai myöskin pääkallopaitoja. Tein niitä kaksin kappalein. Toinen nyt kevääksi ja toinen kesäksi. Eiköhän nekin olleet ihan mieluisia. Ainakin pitkähihainen oli päällä heti seuraavana päivänä lastenkutsuilla. Pääkallokangas on tullut Michasin salaisesta paketista. Tein vielä samoille synttäreille violetista pikkusydämestä mekon/tunikan 8v. tytölle, mutta harmikseni unohdin ottaa siitä kuvan.

Näistä liikennemerkeistä oli alunperin tarkoitus tehdä jotakin mein eikoiselle, mutta mielesäni ne sopii vähän vanhemmalle paremmin ja siksi tein siitä hihattoman paidan ystävän pojalle koossa 110. Kangas on Eilendesign:lta.
Tämä viimeinen paita on kyllä niin häthätää tehty, koska sain yön pimeinä tunteinta vision, että teen esikoiselle paidan kyseisille synttäreille. Eipä siinä kauaa nokka tuhissu ja ehkä lopputuloksestakin saattaa jotain huomata. No kyllä se asiansa ajoi ja kesällä pääsee sitte enempi käyttöön. Pallollinen kangas on EK:sta.

P.S Vielä on aikaa osallistua lahjakorttien arvontaan!

-H

3 kommenttia:

  1. Kivoja paitoja ja kyllä tuollaiset pääkallopaidat ainakin meidän pojille kelpaisi! On väriä ja silti "katu-uskottavia"! ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tosiaan pääkallo t-paita kelpasi ja sinun taitoja kehuttiin kun O näistä neljästä apinasta selkeästi kriittisin vaatteiden suhteen :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla. Kylläpäs tuli hyvä mieli! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!