perjantai 11. toukokuuta 2012

Apinan kokopukuTaas pukkaa sydäntä -ylläri! Tällä kertaa jumpsuitin muodossa. Nää on sitte niin kivoja nää haalarit. Koskaan ei pitäis sanoa ei koskaan, mutta en koskaan laita tuollaista itteni päälle! (...ja mistä vetoa, että muutaman kuukauden päästä mullakin on sellainen.) Nooh, mun silmä kaipaa aina sitä totuttelua näihin muodin villityksiin ennen kuin alan tykkäämään niistä ja oikeastaan se tapahtuu vasta siinä vaiheessa, kun se on jo "out". Mutta juuh, tässä sitä totuttelua voi harrastaa. Nimittäin nuiden apinoiden päällä tollatteet jumpparit on niin syötävän ihania!!

Oon aikaisemmin tehnyt nämä eri tavalla kuin nyt. Halusin kokeilla tuollaista kanttia koko matkalle. Ideana kiva, mutta toteutus meni kyllä vähän päin seiniä. Ei auta muu kuin niellä pettymys, koska on niin laiska eikä jaksnaut purkaa! Mä yritän kestää ( kestän, kestän, kestän, kestän, kestän) tän mokan ja lupaan käyttää sitä minun vaavan päällä. Otan tästä opikseni ja seuraava on jo paljon parempi! =D

Kaava on muokattu Little Dumbosta OB 1/11 ja on kokoa 74. Sydänkangas on Itävallasta tullutta ja hupun vuori Tiritomista. Resori on Marimekon.


-H

16 kommenttia:

 1. Kyllä musta vaan nuo one-piecet näyttää aikuisilla siltä kuin ne olis pukeutuneet isoiksi vauvoiksi :D Mutta ehkä se on vaan tosi kiva päällä...

  VastaaPoista
 2. Ihana haalari ja ihana haalarin sisältö! Ja tuo kangas on niin syötävä - mulla on pieni pala vielä jemmassa saa siitä edes taskut tai pipon tai jotain :)

  VastaaPoista
 3. Voi elämä, että on söpö lapsen päällä :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihana! Mulla on myös to do-listalla tällainen, kun ekasta versiosta tuli liian pieni. Ja minäkin sanoin ensin että meille ei sit varmasti tuu tällasia :D

  VastaaPoista
 5. Suloinen haalari ja ihanan iloinen käyttäjä! :)

  VastaaPoista
 6. namnamnam tää kangas on NIIIN nami! Mulla on tätä Saksankimpan kautta varmaan 2,5 metriä, mutta LILANA. ei ihan iske. Vihreetä ku sais... <3

  VastaaPoista
 7. Wau. tosi kiva :) Mä en ole oikeen syttyny noille jumppareille, mut vauvalla on kyl ihana! Pitää ehkä kokeilla. Mun silmään toi ympärikanttaus ei näytä yhtään hullummalta. Antaa onneks aina niin paljon anteeks ku vaate on päällä :)

  VastaaPoista
 8. kyllä noille pikku apinoille sopii niin ihanasti :) meidän apinat jo liian isoja et laittaisi:) vaikka toisaalta niin pieniä sit kuitenkin :D

  VastaaPoista
 9. ihana haalari! Ja toi kanttaus on kyl kiva. Mä vaan surkuttelen kun omat apinat ei suostu haalareita käyttämään. Kyllä mun makuun vielä 3v ja 5v vois hyvin käyttää, mutta kun ei suostu niin ei viitti useempia turhaan tehdä...

  VastaaPoista
 10. Eihän tässä ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
 11. Ihana tuo haalari, eikä ruutu ainakaan välitä siitä mitään vikaa...
  Tämän innoittamana tilsin muuten juuri tätä samaa kangasta. ;D

  VastaaPoista
 12. Kiitos kovasti kaikille! Kangas on tosiaan herkku ja onneksi sitä jäi vielä jemmaan :) Hyvä ettei myttyrä paista ainakaan kovasti läpi.. ja ehkä käytössä huomaa vielä vähemmän. Silti pitää tehdä uusi, nää on niin kivoja :)

  VastaaPoista
 13. Tosi suloinen! Nämä näyttää hirmuisen kivoilta lapsilla, mutta teineillä ja aikuisilla on kyllä vaikea tottua. Ihan kuin olisi menossa naamiaisiin, tutti vaan puttuu... =)

  VastaaPoista
 14. Ai että hieno!! :)
  Ja se omien virheiden/jäljen syynääminen on ainakin itsellä helpottanut ajan kanssa. ei se niin vakavaa jos joku tikki vähän vaik vinoon menee, eiks niin?! :)

  Mulla on itselel kaksikin jumpsuittia, colitsista ja trikoosta. tykkäsin kovasti pitää kylmemmil ilmoil kotipäivinä, mut nyt ilmojen lämmettyä on jääneet kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta ettei sillä pienellä virheellä ole merkitystä, mutta luonne pyrkii aina täydellisyyteen, joten hankalaa olla tyytyväinen omiin tuotoksiin. Mutta eiköhän se tästä helpotu ajan kanssa ;)

   Jumpsuit on kyllä varmasti mukava päällä ja lämmin(!). Itsekin kaamea vilukissa...

   Poista

Kiitos kommentista!