tiistai 29. toukokuuta 2012

KilpikonnamarssiMelkein voisi huokaista helpotuksesta, että tämä huppari on nyt tässä. Se on ollut valmiina jo useamman viikon, mutta kanttasin ajatuksissani tavallista paksummalla resorilla enkä saanut neppareita pysymään sitte millään! Ei, vaikka mitä olisin tehnyt! Nooh laiskana ihmisenä aattelin, että minäpä teen siihen napinlävet, jotta säästyn purkaamiselta, mutta ei nekään näyttänyt hyvältä. Siksi se lensi -hetkeksi- nurkkaan ja loppujen lopuksi jouduin kuitenkin purkaushommiin. Eikä se niin vaivalloista ja aikaavievää ollut, mutta ei siitä vaan voi tykätä ja kaikkensa on tehtävä, jotta sen voisi jotenkin välttää ;)...silläkin uhalla, että purkaamista on lopuksi kaksikertainen määrä!

Valmistuttuaan huppari pääsi heti kovaan käyttöön. Se on tehty OB 3/12 Panda -kaavalla ja on kokoa 74. Yleensä laitan aina lisäpituutta helmaan, mutta tässä jotenkin unohdin sen. Onneksi se on kuitenkin käyttökelvollinen. Itse tykkään, että paidoilla/takeilla on sen verran pituutta ettei selkä vilku, kun kumartelee. Kangas on Sampsukalta ja on jo tovin marinoitunut kaapissa. Hupun tähdet on Lasten Metsolasta.

Olen saanut myös tunnustuksen Tikbumsa -blogilta. Kiiitos! :) Näistä tulee aina niin hyvälle mielelle, mutta tällä kertaa en jatka tätä eteenpäin, koska olen hetki sitten saanut saman tunnustuksen.-H

1 kommentti:

  1. Ihana huppari! Mä olen yrittänyt aivopestä miestäni päättelemään ja purkamaan mutta ei se siitäkään ole kivaa ;P

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!