torstai 12. huhtikuuta 2012

Daisy

"Tästä kesä voi alkaa
Nosta tanssien jalkaa
Kohta pääsee rytmiin
Hypnoosiin ja transsiin..."Saksasta tilatessani tätä ihanaa Daisy -kangasta tiesin heti, että tästä tulee mulle kesäkolttu ja niinhän siitä tuli. Olen aika innokas (välillä vähän liiankin) kokeilemaan uusia kaavoja ja tykkään, että mekossa on sitä jotain... Jotain, mikä tekee siitä juuri minun mekon ja Jotain, mitä kaupoista ei saa. Vaikka onhan se kuitenkin uniikkia, kun se on omillä käsillä tehty! Sekin on jo liputtamisen arvoista! :)

Jo silloin -nuorena- tykkäsin toispuoleisista paidoista ja siksi tätä kaavaa olikin ihan pakko kokeilla. Varsin ihana! Tämä on siis Built by Wendy Dresses -kirjasta. Kyseisessä kirjassa on miljoona muutakin ihanaa kolttua, jotka haluaisin ommella itselleni. Olisikin ihanaa olla koko kesä erilaisissa mekoissa/tunikoissa... Vois heittää kaikki nää erittäin mukavat ja samalla karseet lökärit nurkkaan ja kerrankin nauttia olostaan ihana mekko yllään :) 


Tännehän on tullut kivasti uusia lukijoita. Tervetuloa kaikille! Olen tässä miettinyt, että sen kunniaksi voisi järjestää tässä keväällä jonkun kivan arvonnan.. Olkaahan kuulolla! :)

-H

14 kommenttia:

 1. wau! millaista mitoitusta kaavat oli? mullon kanssa noita kirjoja ja ne näyttää kaikki ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Kaavat oli suht hyvät sellaisenaan. Riippuu tietty kehonrakenteesta, mutta mun ei ainakaan tarvinnu tuota mekkoa paljoa muutella. Kädenaukkoja olisi voinut hieman suurentaa, mutta muuten oikein tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen ja erilainen! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten ihana!!! :):):):):) Tykkään kyllä niin paljon:)

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko ja kangas!

  VastaaPoista
 6. Tuo rusetti kruunaa! Haaveilen kans, että tekisin itselleni ihania mekkosia, mutta pelkään huonosti istuvia mitoituksia ja epäonnistumista...(nimimerkki yksi keskeneräinen mekko odottelee ankaraa muodonmuutosta...)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille!
  Tykkään myös tuosta rusetista, se niin sopii siihen! Kyllä se kieltämättä pistää sydämen pomppimaan ku itelleen tekee, mutta onneks sydänparka on vielä (ainakin toistaiseksi) kestänyt ;) Niinä kertoina ku kaikki menee kuten römppöössä (tai edes melkein) niin voi sitä onnen määrää! :) Tuottaa kyllä enempi onnistumisen tunnetta kuin lasten vaatteet...
  Ehtoisa Emäntä: Tee nyt ihmeessä siun mekko loppuun. Kyllä siitä varmasti saa vielä hyvän koltun ;)

  VastaaPoista
 8. Ihana mekko ja kangas on niin kesäisen raikas:) Mää olen myös haaveillut kesäksi trikoomekosta, mutta en tiedä olisiko se paras vaihtoehto mun vartalotyypille...ehkä pitäydyn turvallisessa puuvillassa/pellavassa, joka ei paljasta ihan kaikkia muotoja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kokeile joku sellanen malli alkuun, joka ei nuole ihan koko vartaloa mennessään ;) ...aika paljon mallistakin kiinni, kuinka ne muodot sieltä paistaa.

   Poista
 9. Iihana! Nyt mun on kanssa pakko tilata tuo kirja! Ei vissiin kustantanut ihan kamalan paljon. Siinä oli kyl kivoja kaavoja. jotain tontyylistä voisin koittaa itselleni tehdä. Tunikat on ainakin tytölle onnistunu iha jees. Oot kyl kapungin kaunein nainen kesällä...ja tyylikkäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mähän ihan punastun täällä ;)

   Kirja ei tosiaan ollu pahan hintainen ja siinä on niiin ihania mekkosia koko kirja täynnä.. <3

   Poista
 10. Todella kaunis!

  Sinulle on tunnustus/haaste blogissani. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!