tiistai 3. huhtikuuta 2012

"Autoo"

Autoillen vankilaan? Jotenkin tästä jäi vähän vankikarkuri fiilis, vaikka kiva setti tulikin. Tämä on niin erilainen. Se on tämän kuosin se juttu. Nimittäin nyt on ollut niin paljon värejä, että tällainen hieman hillitympi kuosi iskee välillä ihan tosissaan... Harmittelinkin jälkikäteen, kun tilasin tätä niin vähän. Olisin voinut tehdä tästä paidan myös itselleni. No tällä kertaa vain isompi apina sai tästä paidan ja housut. Tosin paitaan pelkästään etupuolen ja housuihinkin vain pieniä yksityiskohtia, kuten pyllyyn ja lahkeensuihin.

Kankaat on tilattu Sampsukalta. Paidan kaavana Papana ja housuissa OB 1/12 Little Houses. Housut jäi harmittamaan oikein urakalla, kun eivät onnistuneet. Onneksi virheitä ei välttämättä käytössä huomaa. Pahiten se kalvaa mun päätä.. purkamaankaan jaksa ruveta. Olkoot!

Otsikko kuvastaa sitä reaktiota, minkä tämä setti sai aikaan apina O:lla :)

Tässä se ryppyinen pariskunta komeilee ;D


-H

4 kommenttia:

 1. Tuo kangas on kyllä ihanaa! Ja hienosti menee raidan kanssa! Mulla odottaa metri tuolla muuttumista miehelle t-paidaksi ja ajattelin jämistä kasata vielä trikoolippiksen.

  VastaaPoista
 2. Ihana setti! Tykästyin liikennekuosiin itsekin, en vain raaskinut tilata kuin poistopalan 50x50. Raita sopii hienosti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Päällä tuo näyttää vielä kivemmalta. Tykkään kyllä kovasti! Itsekin tilasin ainoastaan sellaisen 50x50palasen ja kaikki meni... en oo koskaan noin tehokkaasti saanu käytettyä kangasta :)
  Kesälippiksenä tuo olisi kyllä loistava kuosi! Hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Musta tää on tosi kiva ja toimiva yhdistelmä! En oo vielä raaskinu tilata tota kangasta, mut ehkä vielä täytyy... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!