sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Flowers with a scent of RetroKesä on jo ihan kohta ja siksi pitää tehdä välillä myös itselle jotakin ihanan kesäistä! Tämä retrokukka on peräisin Royal-tuotteelta. Yritin viimeiseen asti vastustella, mutta lopulta selkäranka katkesi ja postilaatikossa kolahti. Ja tällainen siitä tuli. Kesäinen tunika.

Alunperin olin tekemässä OB 2/12 Beverley -kaavalla, mutta se näytti lähinnä kukkakuvioiselta jätesäkiltä mun päällä. Pienen ensiavun jälkeen tulos on tällainen. Yläosa on suurinpiirtein kaavan mukainen, mutta alaosasta jätin rypytykset pois ja kavensin aika reilusti. Ainakin jätesäkkifiilis katosi ellei muuta. :)


-H

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja hyvin istuva! Tunikahaaveita on mullakin kaapin täydeltä:)

  VastaaPoista
 2. Voi kääk tää sun tunika vahvistaa mun halua saada tuota retrokukkaa omaan kesävaatteeseen ;) Kivaa kun tulee tälläisiä kankaita mitkä sopivat enemmän kuin hyvin aikuisille!

  VastaaPoista
 3. Sopii kyllä aikuisten vaatteisiin tämä retrokukka, vaikka oonkin pohdiskellut, onko omaan makuun vai ei...Kivalta näyttää, ainakin muilla :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva, mulla tää kangas odottaa kaapissa inspiraation hetkeä (tai oikeastaan sitä että ehtis edes hetken keskeytyksettä ommella...)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Kyllä tuosta loppujen lopuksi tosiaan tuli ihan mukava.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!