torstai 19. huhtikuuta 2012

BodytehdasHuh helpotus! Viime viikon lopulla saumuri sanoi hetkellisesti sopimuksen irti... pelkäsin jo, että huollossa menee useampi viikko, mutta onneksi sain sen heti maanantaina huollettavaksi ja vielä samana päivänä takaisin kotiin <3 Illalla pitikin sitte jo jotain puuhastella, jotta näkee toimiiko se oikeasti ;) ...ja kun vauhtiin pääsi, niin tein samoilla höyryillä pari muutakin tässä alkuviikon aikana.

Tarpeeseen nämä todella tulevat, sillä pienellä ei ole kuin yksi lyhythihainen entuudestaan ja olen kyllä sen verran positiivinen, että oletan kesän olevan niin lämmin, että näille on käyttöä! ...joten niitä tarvitaan vieläkin lisää. 

Raidallinen trikoo on Tiritomista ja pitänee kyllä sanoa, että ihan painajainen tuo kangas! Hankalaa ommeltavaa eikä sen kanssa muutenkaa mennyt kuten strömssöössä. Suoraan sanoen mikään ei onnistunut! No ei sillä niin väliä, onneksi muut onnistui paremmin. Avaruusapinat on Royal-tuotteelta, hihojen tähti JNY:ltä ja sienitrikoo on tullut saksan ylläripaketista. Kesäiloa ei ollut kuin pieni palanen ja sain siitä juuri bodyn etupuolen ja housuhin pienet yksityiskohdat. Kesäilo on Sampsukalta ja pallollinen trikoo EK:sta. Housuihin applikoin auringon, koska kangasta ei riittänyt enää pyllypalaan, mutta ihan kiva noinkin. Pitkähihaisen kilpparibodyn kangas on muistaakseni Myllymuksuilta.

Kaavana käytin OB 1/12 Happy squirrel ja housut samasta lehdestä Little Houses. Kaikki on kokoa 74.

P.S Laitan ensi viikolla Arvonnan käyntiin uusien lukijoiden ja ihan vaikka tulevan vapun ja lätkän MM-kisojen kunniaksi ;) Luvassa mm.lahjakortteja!

-H

11 kommenttia:

 1. Onpas ihania, varsinkin tuo kesäilo setti on tulvillaan kesän värejä ja iloa :)

  VastaaPoista
 2. Herkullisia! Kiva tuo bodyn malli!

  VastaaPoista
 3. Vau mikä kanttaaminen noissa on ollut :D Tuo EK:n keltainen pallo on ihanaa! Mä olen edelleen ihan rikki etten ehtinyt saada sitä..

  VastaaPoista
 4. Onpa ihania!! :)

  Mulla harmittaa niin vietävästi, kun onnistuin kesäilojen valkoiset kohdat värjäämään vaaleensinisiksi. :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti!

  Noissa tosiaan oli kanttaamista, huh. Seuraavaksi aattelinkin tehdä ihan normibodyja. :)

  hula maja: uskon! on niin harmittavaista ku kankaat värjäytyy. no toivottavasti ei kauheen pahasti, että voi kuitenkin käyttää :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja bodeja! :) Ite meinasin tehdä myös tuolla kaavalla bodeja tytölle jahka kerkeen. Yhdet housut teinkin jo tuolla samalla kaavalla kuin sinä.

  VastaaPoista
 7. Ihania bodeja ja housut! :) Ite tein myös housut tuolla kaavalla ja bodeja ois kanssa tarkoitus tehdä kunhan saan nuo entiset ompelukset eka valmiiks.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!