keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Omaa mielipidettä metsästämässä

Eipä ollu kevättakkia ei.. enkä tiedä onko vieläkään. Ajatuksena tämä oli kiva ja valmiina takkinakin ihan kelpo, mutta en tiedä osaanko käyttää sitä. Onko se MUN takki?! Luulenpa vain, että joudun tekemään urakan uudelleen ja jostain muusta kankaasta.

Vaikka olenkin ihan silmittömästi rakastunut retroiluun niin tämän takin kohtalo on kyllä avoinna.. onkos halukkaita, jos päädyn myymään tämän? (koko 38/40) Retroista puheen ollen... voi kuinka olisi tajunnut sillon nuorempana retron päälle. Olisin meinaan saanut mun mummolta kaikkia ihania kankaita, verhoja, pussilakanoita, purkkeja ja purnukoita. Voi sitä haikeutta.

Noh, takaisin tähän päivään... Takki on siis vanhasta pussilakanasta tehty, vuorena muuten fleeceä paitsi hihoissa tikkivuori. Kaavana on OB 2/07 Ulkoilutakki. Mukavan oloinen kaava, ei tavinnut edes paljoa muunnella.
-H

18 kommenttia:

 1. Voi että! Tää on just sen mallinen millasen tahdon itsellenikin! Ja kuosikin on ihana. Jos en olis just eilen ostanut takkikangasta, olisin ollut kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään takistasi! Laittaisin päälle riemusta kiljuen :D Mulla on ollut oma takki teon alla syksystä asti saas nähdä valmistuuko se tuleevaan kevääseen!

  VastaaPoista
 3. Minun mielestä ihan huippu takki! Mun takki on ollut työn alla sysksytä asti, on ollut hieman vastoinkäymisiä sen kanssa, toivottavasti saan sen kasaan vielä tälle keväälle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tossa juuri kattelin itteäni peilistä, jospa sille antais mahdollisuuden edes hetkeksi. ...kunnes insiroidun tekemään uutta ;)

  VastaaPoista
 5. On kyllä hieno takki!

  Miekin harmittelen sitä etten tykännyt retrokankaista nuorempana, jäi kaikkia ihanuuksia haalimatta:(

  VastaaPoista
 6. Toihan on ihana! Voi hitsi, mistäs mä ton lehden nyt sit teen itelleni :D

  VastaaPoista
 7. Tosi kivalta näyttää, kiva kangas ja malli!

  VastaaPoista
 8. Kiitooos :) Oon tässä reissun aikana alkanu itekin lämmetä tälle takille ;)

  VastaaPoista
 9. Nätti takki. Mullakin on ollut sulattelemista omassa takissani jossa räikeä kuosi, mut kyllä sitä vaan on käyttänyt, äkkiäkös sitä tottuu.

  VastaaPoista
 10. Huomasin saman :) ...mutta nyt jo tykkään siitä!

  VastaaPoista
 11. Ihana!Mullakin oottelis retrokangas takiksi pääsyä, mutta mietin että osaanko sitä käyttää itsellä. No,ei kait auta kuin kokeilla.

  VastaaPoista
 12. Kiitos :) Niinpä, kokeilet ja se tekeminen on hyvää siedätyshoitoa. heh. Mutta kyllä siihen kuosiin äkkiä tottuu.. Itsekin oltin alkuun myymässä tuota pois, mutta nyt jo tykkään siitä.. Näköjään niille pitää antaa vähän aikaa. Ja onpahan sellanen takki, jota ei kellään muulla ole!!! :)

  VastaaPoista
 13. Hei! Ihana takki! Mulla tuolla odottaa myös retrokankaita takkia varten. Kaava puuttuu. Mitä muutoksia sitten teit tuohon kaavaan? Mulla on itella tuo lehti ja voisin kokeilla tuolla kaavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en tainnut kauheesti muutoksia tehdä. Leveydestä hieman kavensin, muuta mullistavaa en nyt ainakaan muista tehneeni. Mullakin odottelee tuolla jo pari seuraavaa kangasta takkia varten, jos sitte syksyksi :)

   Poista
 14. Oi oi, googletin retrotakkia ja ihan vahingossa löysin blogiisi. ja voih mikä takki :) Vieläkö olet luopumassa? Jos kyllä, niin olisin kiinnostunut! Meili tavoittaa henna@live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ehdin tuota keväällä pari kertaa pitämään enkä ole vieläkään päässyt mihinkään lopputulokseen sen kanssa :) Annan sille armon aikaa vielä syksyyn ja ellei se vieläkään pääse kunnolla käyttöön niin sitte joutuu myyntiin...

   Poista

Kiitos kommentista!