perjantai 16. maaliskuuta 2012

Sydämellinen apina



Sydämiä, sydämiä, sydämiä.... niin herkkuja, niin ihania ja niin vastustamattomia! Melkein voisin nukkua nuo kankaat kainalossa, kun ne on niin pehmeitä (ja niissä on sydämiä)!!!!

Noh, mutta takaisin maan pinnalle :) Pienempi apina on ollut jo useamman kerran hikinen herättyään unilta joten siinäpä se vasta hyvä syy ommella! Tein siis uuden -kevyemmän- ulkopuvun kevättä varten. Sydänvelourit ovat Ikasyrilta ja vuoren keltainen trikoo on saatu eräältä hyväntahtoiselta kangashamsterilta ;) Kaavana olen käyttänyt Babushkaa OB 4/11. Haalari on kokoa 68/74 (leveys 68 ja pituus 74). Pipo on tehty Muraveinik-kaavalla koossa 44. Alunperin oli tarkoituksena laittaa resorit mangon väriseksi, mutta joku oli ilmeisesti kähveltänyt ne kangaskaapistani eikä näin malttamattona ihmisenä jaksanut ootella, että saisi lisää ;)

Näin jälkikäteen mietin, että olisi pitänyt laittaa myös hupun reunaan resori. Noin se on aika iso, mutta menettelee kyllä, koska kuosi on niin ihastuttava ja apina sitäkin ihastuttavampi <3





Kyllä nyt kelpaa taas nukkua ulkona :)

-H

9 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Täällähän tulee ihan höperöksi kun pitää yksinään ääneen leperrellä toisen suloisuutta. Ja setti on niin ihana, ettei paremmasta väliä!

    VastaaPoista
  3. Tosi suloinen haalari! ja tuo mangonkeltainen velouri on niin syötävän värinen.

    VastaaPoista
  4. Hitsiläinen, pakkokos se on hankkia noita veloureita. Kaunis setti kerrassaan.

    VastaaPoista
  5. Hieno haalari ja pipo myös! Oi miks mun "vauvat" on jo niin isoja ettei ne tartte tälläsia haalareita?

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia! Tuo mangonkeltainen on tosiaan niin herkun värinen, ja ruskea myös <3
    Sitä mäkin oon miettinyt, että nuo vaavat kasvaa ihan liian nopeesti ja sitte ei voi enää tehdä tuollaisia ihanuuksia...

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihana haalari! Meidänkin mini-ihminen kaipaisi jotain kevyempää päiväunipukinetta. Inspiraatiota odotellessa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!