sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kiss Kiss Kippurahäntä


Vähän aikaa sitten FB:n ompeluelämää -sivuilla kyseltiin lempikuosia ja päädyin vastaamaan, että sydämet ylipäätään. Eipä taida edes huomata moista kuosi-ihastumista ;)

Nämä kioskikisut pääsi siis piristämään kevättä liivin ja paidan muodossa. Ihan alkuun tämä kuosi ei säväyttänyt ollenkaan, mutta valmiina vaatteena se näyttikin tosi kivalta. Ja kuinkas ollakkaan selkärangattomana ihmisenä menin sitä tilaamaan. No ehkä se, että se oli kakkoslaatuisena edesauttoi tätä tilannetta. Oli kuitenkin melekosen vaikeeta päättää, mitä nää kisut haluais olla. Tämä idea syntyi kerran keskellä yötä (kuinkas muutenkaan) ja heti seuraavana päivänä piti päästä se toteuttamaan. :) Lopputulokseenkin olen tyytyväinen ja niin taisi olla kisujen omistajakin. Hän nimittäin (jostain kumman syystä) oikein halusi vaatteet päällensä eikä meinannut antaa niitä pois. Naureskeli vaan <3 Ilmeisesti meillä on sisällä niin kylmä, että pitää olla pipo ja liivi päällä ;) .....taaai sitte nuo kisut on vaan niin ihania! NYT se kevät sais tulla, niin vois mennä hakemaan kioskista jäätelöä!! Lurps.

Kioskikisu on Royal-tuotteelta, hupun ja pipon sydänjersey on Lasten Metsolasta. Liivin vuori on fleeceä ja se on omasta takaa (mistä lie) ja housujen ihana sydänvelour on Ikasyrilta. Resorit ovat vähän sieltä sun täältä. Kaavana olen käyttänyt OB 1/07 -liiviä muokattuna. Lisäsin mm. helmaan pituutta, toiselle puolelle taskun sekä kavensin hieman. Taskun ohje löytyy täältä. Paita on tehty Papana -kaavalla ja housut ovat perusihanat Saimit. Pipossa on oma kaava.
-H

3 kommenttia:

Kiitos kommentista!