maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kesättää

Muutama päivä sitten tajusin ettei mein pienemmällä ole mitään kesävaatteita, koska nää apinat on syntyny niin eri vuodenaikaan. "Pakkohan" sitä oli ryhtyä tuumasta toimeen ja nyt on! ...tosin ei noilla vielä pitkälle pötkitä, mutta jostain se on aloitettava ja nyt se kesä on taas muutaman askeleen lähempänä. (Olen yrittänyt tätä positiivisen ajattelun mallia mieheni mieliksi ;) Tein myös samalla pari teepparia tuolle isommalle apinalle.

 Tämä pupu teeppari syntyi Maiskun ja Unikuun terapiahuoneen innoittama. Mielestäni tuonne vihreälle apilanurmelle tuo pupunen sopii mainiosti. Pupulla on muuten loistava asento, niin kerjäävä niin kerjäävä kuten yleensä paidan omistajallakin :) Loistava paita, koska tämän paidan myötä täällä opittiin sana "Puuupu" <3

Kangas on ostettu Royalkestoilta, resori myllymuksuilta ja applikaatio on tilkkulaatikosta löytynyttä joustofroteeta. Kaavana vanha tuttu Papana.


Ja tottakai apina tarvitsee apinapaidan!! Kangas Royaltuotteelta ja hihojen tähdet JNY:n salaisesta tullutta.


Astronauttisetti pienemmälle! Nuo peppuhousut on kyllä NIIN suloiset, siitä ei pääse mihinkään! Näitä pitää tehdä lisää kesäksi. Astronautit on Royaltuotteelta ja tähdet Myllymuksuilta. Body on tehty OB 1/12 Happy squirrel -kaavalla ja housut on Little houses samaisesta lehdestä. Molemmat kokoa 74.

-H

5 kommenttia:

 1. Suloisia! Tykkään myös tuosta housumallista. :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihania! Erityisesti pupupaita :)

  VastaaPoista
 3. Pupupaita on suloinen! Mulla odottelee tuo vihreä apila inspistä :) Soma on tuo alimmainen avaruussetti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Pupu paita pääsee varmaan jo pääsiäisenä päälle ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!