sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Waterlily Pink

Pitänee heti alkuun todeta, että tässä kävi ehkä onni onnettomuudessa. Tilasin nimittäin Metsolasta heidän aleiden aikaan tätä ihanaa Waterlilyä trikoona, mutta kuinkas kävikään... Paketista paljastuikin joustofroteeta. Reklamaation jälkeen päätin kuitenkin pitää kankaan, koska viime keväänä sain odotella uutta kangasta yli kuukauden päivät. Siihen en nyt kykene. :) Ja sainpas itselleni lämpimämmän tissiksen kuin olin ajatellut. Mikäs sen parempaa?!

Onhan tämä aikamoinen väripilkku talveen, mutta itse kyllä tykkään! Olen aina tykännyt väreistä eikä vaatekaapista kovin paljoa mustaa edes löydy. Ei sen elämän pidä olla niin vakavaa :)
-H

11 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää että ihan kankaana en ole tästä tykännyt mutta vaatteena näyttää tosi hyvältä! =)

  VastaaPoista
 2. Mä kuulun niihin, joiden vaatekaappi on täynnä mustaa. Mutta toi sun tissis on kyllä niin ihana, että pitää itekkin varmaan yrittää vähän värittää vaatevalikoimaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä! Mulla myös samasta joustiksesta pusero, opettelen käyttämään värejä XD

  VastaaPoista
 4. Iloisen pirteä lisä pimeneviin iltoihin :)

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä, että kyllä väriä pitä olla ;) Mutta hyvä ettet palauttanut tuota joustista sillä minä tein meidän neidille ja itselleni tuosta trikoosta vaatteet ja se on mennyt tosi huonoksi muutamien pesujen jälkeen :( Ja meillä on liikkeestä ostettu joustisyökkäri ja se on pysynyt tosi hyvänä lukuisista pesuista huolimatta!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Nyt mua harmittaa, että ei ole tota kangasta. Joustis tosiaan kestää elämänpäiviä ihan eritavalla, meillä kans valmisvaatteena tosta paita eikä välitä pesusta mitään.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! :) Kyllä mä oon tosiaan jo ihan tyytyväinen Metsolan mokaan. Joskus näinkin :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvännäköinen! :) Ja kerranki ihan kiva moka Metsolalta :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!