torstai 25. lokakuuta 2012

Hupulliset ihanuudet
Siinä taas kaksi ihanaa kuosia <3 
 Päätin kokeilla tällä kertaa hupullista haalaria. Ajattelin aluksi tehdä pujotettavan mallin, koska halusin kuvion pysyvän ehjänä. Tätä pähkäillessäni kaveri ehdotti lyhyttä vetoketjua ja tässä tulos! Mielestäni oikein mainio idea. Antaa kivasti ilmettä, mutta kuitenkin kalat ovat kokonaisia. Onnistunut, etten sanoisi. ;)

Nämä laulukalat uiskentelivat kyllä hyvään kotiin, sillä isompi kiskoi tätä haalaria jo keskeneräisenä päällensä ja sanoi, että se on hänen. Se on kuitenkin pikkuveljelle tehty, mutta ehkä näistä kaloista jotain pientä riittää isommallekin.Tämä toinen haalari on tehty eräälle ihanalle pikku tytölle :) Kankaan väri ei oikein pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta on sellainen ihanan vanha roosa (väri näkyy paremmin yläkuvassa). Tiedän jo etukäteen, että taitaa olla aika mieleinen lahja. Sellainen pikku tyttöjen unelma ;) ...ja miksei poikienkin. Kyllä mä voisin kuvitella tekeväni tästä jonkun vaatteen pojallekin.
Haalari näyttää sovituskuvissa mielestäni paremmalta. (Näitä pitänee ehkä tehtailla lisää ;)
Isompi pääsi (joutui) malliksi. Minusta tuo roosa ei ole kovin pahan näköinen pojankaan päällä. :)


Laulukala on Selialta ja Apinapuu Majapuulta. Kaavana olen käyttänyt Me and I -haalaria, johon lisäsin hupun ja vetoketjun.


-H


12 kommenttia:

 1. Mageet haalarit! Tota raitakangasta ehdinkin jo toisaalla kehumaan hienoksi yhdistelmäksi ton Laulukalan kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten kivannäköset! Kiva toi malli :)

  VastaaPoista
 3. Taas sie teit sen :) Mahtavat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :) Ja erityisesti Mun Tekemä: Jätit blogiini erityisen kommentin. Olin jo kesällä päättänyt, että kun 1000 kommenttia tulee täyteen, niin kyseiselle kommentoijalle lähtee pieni yllätys! :)

  VastaaPoista
 5. voi kun sä oot nopee! ja kyllä taas on hienoja nää!
  hyvin sopii pojallekin kyllä tuo ompelemasi haalari, oikein hyvin!

  VastaaPoista
 6. Ihanat! F näyttää ihan southparkin Kennyltä tossa yhessä kuvassa <3
  Toi taitaa olla multa sulle päätyny toi raitakangas :) mä aina pyörittelen omaa palaani, mut en ole vielä osannu yhdistää sitä mihinkään. Huppuunhan se sopii ihan loistavasti.
  Sä voisit vaikka tehdä muutaman ohjeen tänne sun blogiin, ku ei hölmölle ihan aukee aina sun opit :)pitänee tulla tukiopetukseen taas joku päivä mudcake jäätelö palkalla.

  VastaaPoista
 7. Hyvin pähkitty - ja upeasti toteutettu! :)

  VastaaPoista
 8. Nuo haalarit on tosi kivan malliset. Täytyis nähdä tuo roosa apinapuu livenä kuvien perusteella en ainakaan vielä lämpene! Mulla etsintä jatkuu jotta löytäisin mun retrovetskarit just tuollaisia lyhyitä pussillinen. Mihin ne on voinut kadota 9neliön ompeluhuoneessa :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!