keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Lätsättää vol 2.

Näin tuommoisen lippiksen ohjeen Mikunlokissa ja pitihän sitä kokeilla. Tai taisin kokeilla aika montakin kertaa. Noo, mutta joskus se mopo saattaa karata ja joskus se saattaa karata vähän enemmänkin. Ja itseasiassa näistä lippiksistä jää meille vain kaksi, joten ehkä se ei oo sitten niin paha ylilyönti. Tosin ei noille kaikille ole vielä uutta kotia, mutta eiköhän niille käyttäjät löydy.

Apinapuu ja Autokorjaamo ovat Majapuulta. Siilikangas on saatu vaihtareilta ja muut puuvillat ovat kirppikseltä tai saatuja.

Nuo apinat kyllä sulatti mun sydämen! Tottakai apinalle piti tehdä apinalippis. Mikäs sen suloisempaa! Parasta tuossa kankaassa on tuo hoivaava Äitiapina (isolla Ä:llä) <3 Minä ja minun apinat :)
Näihin jää ihan koukkuun ja tekee mieli tehdä vaan lisää.. hulluutta on monenlaista!

-H

7 kommenttia:

 1. Oi että ihania! Alkaspa muakin lätsättää, meijän pojat nimittäin tarttis lätsiä kans. Parit kankaatkin oottelis sitä oikeaa hetkeä jo.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Voisi kokeilla, kun vaikutti sopivan yksinkertaiselta ohjeelta meikäläisen aivoillekin :) Joku hattuaddiktio meneillään, tänäänkin ostin yhden kaupasta ja yhden kirppikseltä. Ovat vaan enemmänkin olleet tähän mennessä kalastajanlakkimallia, kun vastaantulleet lippalakit on olleet epäsopivan värisiä. Poika tykkäis kovasti käyttää minun lippistä. Mitä käytit tukikankaana tuossa lipassa? (mietin, että pitääkö lähteä ostoksille vai löytyisköhän jotain sopivaa arkistoista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin taitaa olla jokin pahemman sortin addiktio noihin hattuihin :D Noissa on sellasta huopaa tukikankaana, mutta olen tehnyt myös puuvillaisesta tukikankaasta. Itseasiassa siihen voi käyttää farkkua yms.

   Poista
 3. Hienoja! Sarjatuotannossa on se kiva puoli, että voi sitten halutessaan vaikka värikoordinoida lätsän muuhun asuun, eikös...? (Yritän vaan perustella itselleni, miksi oma lapsi tarvitsisi enemmän kuin yhden lippiksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu ehdottomasti lippiksen pitää natsata muuhun asuun! Siksi mun pitää tehdä lippiksiä pari lisää ;D

   Poista

Kiitos kommentista!