perjantai 8. kesäkuuta 2012

HousutehtailuaHousukato! Täällä on käynyt todellinen housukato. Siksi niitä piti tehdä oikein sarjatuotannolla. Tosin ei se silti nopeaa ollut, sillä nämä olivat puolivalmiina varmaan kuukauden päivät ennen kuin valmistuivat. Liian tylsää puuhaa! Aiiivan liian tylsää ja siksi se motivaatio loppuikin kesken...Tein jo aikaisemmin Ikasyrin vihreästä velourista nämä housut ja niistä tulikin ihan suosikit ja ovat käyneet narulla vain kuivumassa. Siksi niitä piti tehdä ehdottomasti lisää. Tein myös kahdet polvimittaiset housut tulevaa (nimenomaan tulevaa!) kesää ajatellen. Kaikissa on kaavana tuttu Saimi enemmän tai vähemmän muokattuna.


-H

8 kommenttia:

 1. Ihana väriympyrä! :)
  Meillä on sama edessä aina kesän lopussa.
  Tyttö ei kesällä housuja jalkaansa pistä, paitsi leggareita, jotka saa olla lyhyitä! :D

  VastaaPoista
 2. Kivan värikäs pino housuja. Se on kyllä jännä, miten toiset ompelut vaan ovat totaalista pakkopullaa :(

  Ja jospas nyt viimeinkin jäisin tännekin blogiin lukijaksi, kun aina tänne oe:stä eksyn ja jään ihastelemaan :) Tosi kiva blogi ja paljon hienoja ompeluksia!

  VastaaPoista
 3. Perushousujen ompelu tosiaan on aika puuduttavaa. Kivan värisiä!

  VastaaPoista
 4. Perushousujen ompelu tosiaan on aika puuduttavaa. Kivan värisiä!

  VastaaPoista
 5. Sama odottaisi täällä ja paitakato ollut myös. Ilman suurempaa inspistä on niin hankala tarttua tuumasta toiseen :(

  VastaaPoista
 6. Kiva pino! Munkin pitäisi saada aikaseksi, niin tytölle kuin pojallekin... Inspiraatiota (tai aikaa) odotellessa... :)

  VastaaPoista
 7. Uusimmassa Ottobressa oli kiva taskullinen housumalli ja sitä on ollut mukavampi ommella kuin perushousuja. Tosin kaavat loppuivat kokoon 92 ja meillä isommat käyttävät kokoja 104 ja 110/116. Hoikkia kun ovat, niin heille piirsin 92 kaavan pidempänä ja ensimmäinen versio housuista on jopa vähän liian leveä, mutta muuten todella kiva.

  Tykkään noista sydänveloureista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!