maanantai 8. lokakuuta 2012

Mopolla kuuhun


Kylläpäs tämäkin ehti marinoitua kaapissa monta kuukautta... Jo keväällä hamstrattua Moondriveria Metsolan alennuksilta. Silloin ei oikein kesää vasten kyennyt tekemään näin synkästä kuosista, mutta syksyn tullen kangas alkoi houkutella kaapin perällä ja tässä tulos.

Tein ihan peruspaidan pitkillä resoreilla ja pisaran mallisella kaula-aukolla. Pisara ei ole keskellä, ettei mene kuvion päälle. Tämä kuosi ei ole ihan lemppareitani, mutta ilmeisesti piti ostaa kun halvalla sai (hullu!). Tästä setistä tuli kuitenkin aika pirteä ja poikakin tuntuu tykkäävän (ne mopot!).

Kangas ja resori ovat siis Metsolasta. Housujen velour on Royal-tuotteelta. Paidan kaava OB 1/12-lehdestä ja housut on tuttu-ja-turvallinen Saimi (OB 1/09).
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

-H

11 kommenttia:

 1. Voi miten ihana pirtsakka setti. Munkin varmaan pitäisi tehdä tuosta marinoituneesta jotain... ja aika samanväristä joustista löysin eilen kaapista, joten jos tekisinkin vastaavan setin (en tietenkään näin hienoa osaa, mutta keltaisilla housuilla kuitenkin)

  VastaaPoista
 2. Ihana on! Ja tosi hyvin onnistunut tuo pisara!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Varsinkin keltaisten housujen kanssa oikein pirteä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana setti! Mutta vaikka mä fanitan sun ompeluksia kympillä, et säkään saa mua tykkäämään moondrivesta, se kuosi ei vaan sytytä, ei sitten millään ;) Mutta tuosta pisarakaula-aukosta, se pitää vielä joku päivä uskaltaa opetella...

  VastaaPoista
 5. Kovasti tuo ilmettä peruspaitaan tuo pisara! Mullakin on marinoitumassa tuota. En niin kauheesti tykkään tuosta mustapohjaisesta mutta se vihree on ihanaa :)

  VastaaPoista
 6. Aiemmin en lämmennyt ko kuosille, mutta lokakuun pimeyteen se natsaa nyt täysin ja nimen omaan noiden keltaisten pöksyjen kera.

  VastaaPoista
 7. Ihana on paita ja kangas niin kiva. Muutenkin niin mukavaa ja inspiroivaa väri-iloittelua koko blogi pullollaan.

  VastaaPoista
 8. Ompas söpöinen! :) Ja sä oot vaan niin superahkera (nopea) ompelemaan!! :)

  VastaaPoista
 9. Mäpäs kuule yllätyin nyt koska olen päättänyt etten tykkää tuosta kuosista ja sitte sä tuot tällasen setin nenän eteen ja eihän tästä nyt voi olla tykkäämättä kuitenkaan. Oot paras!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!