maanantai 9. syyskuuta 2013

VadelmaUnelmia

Olen tainnut mainita jo aika moneen kertaan, että tämä on yksi lempparikuoseistani. Ja vaikka kuinka ajattelin, että en tarvii, niin tässä on lopputulos... :)
Kankaat ovat jo tovin odotelleet vuoroaan, visiokin on ollut valmiina jo pitkään, mutta jotenkin ne mielenkiintoisemmat ompelukset ovat aina ajaneet ohi. Tuo päiväpeittojen ompelu on niin kamalan yksitoikkoista! Onneksi tämä lopputulos palkitsee <3 


Päiväpeiton kulmiin sain idean lakanoista (vaikka niissä käyttötarkoitus on hieman eri). Näin kulmista tulee mielestäni todella siistit ja ovat yksinkertaiset tehdä. Harmittavasti tänä vuonna vadelmasato oli todella heikko eikä mekään saatu niitä ollenkaan pakastimeen, mutta onneksi on edes nämä, joita voi katsella kuola poskella ;)-H

16 kommenttia:

 1. Ihanat päiväpeitot!

  VastaaPoista
 2. Sit kun ei enää oo pojilla käytössä, voit ommella noista jotain kivaa itsellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tai ryövään ne itselleni torkkupeitoiksi ;)

   Poista
 3. Niin ihana kuosi ja ihanat on peitotkin :)

  VastaaPoista
 4. Takkuaa tää kommentointi... Mutta siis ihanat peitot, mulla tilkut vielä odottaa poikien peittojen muuttumiseksi, kuten myös sängyn maalaus... Muistanko oikein että tää sänky oli jo valmiiksi tän värinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli alkuun ajatus tehdä tilkuista, mutta meninpä helpoimman kautta ;) Sänky oli valmiiksi tuon värinen. Aikamoinen tuuri! :)

   Poista
 5. Lapsuudessani samat kerrossängyt 80-luvulta.. Ihanat värit. =)

  VastaaPoista
 6. Niin on. Miten sattuikin löytymään näin kivan väriset :)

  VastaaPoista
 7. Tulin kyseleen ompelun kannalta oleellisiä ;) Onko nuo teijän sängyt ne Niementehtaan vanhat nuorisosängyt? Ja jos on niin mistä ootte hankkinu patjat niihin? Meille ois vkloppuna kotiutumassa samanmoiset ja mulla on patjat vielä ostamatta :/

  VastaaPoista
 8. Onhan ne. Patjat on muistaakseni jyskistä ostetut hieman liian isot joita itte pienennettiin. Todettiin sen olevan halvin vaihtoehto. :) Noi on kyllä ihanat sängyt. Minkäs väriset teille on tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku mulle jo vinkkas kanssa tuota jyskin patjan pienennystä että eiköhän sillä mennä ;) Meijän sängyt ei ollu noin ihanan hyväkuntoset (ja väriset) ku teillä niin me jouduttiin maalauspuuhiin :/ (: Yritin saada väriksi jotain kirkasta, mutta koska meillä minä olen se retrofani ja mies tykkää modernista niin päädyttiin mustaan :D Laitan sitte kuvia blogiin jahka saan päiväpeitot kanssa väsäiltyä ;)

   Poista
  2. Juu ton kokosia patjoja ei oo missään ja teettaminen on hurjan kallista niin toi vaihtoehto on kyllä mun mielestä aika hyvä, vaikka joutuukin vähän näkemään vaivaa. ...mutta mitäpä sitä ei tekisi lastensa eteen :)
   Mielenkiinnolla jään oottelemaan lopputulosta. Mustakin kuulostaa oikein hyvälle ratkaisulle. :)

   Poista
 9. Hirmu kauniit päiväpeitot! Ja nuo sängyt, tulee oma lapsuus mieleen :) Meillä kotona taisi olla tuommoiset sängyt käytössä erikseen, mutta mökillä ne olivat juuri noin kerrossänkykäytössä myöhemmin. Olisipa ihana löytää lapsille tuollaiset jostakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Meillä kävi ihan mieletön tuuri näiden sänkyjen kanssa. Laitettiin ostoilmoitus toriin ja sieltä löyty ihan pilkkahintaan :)

   Poista

Kiitos kommentista!