lauantai 4. elokuuta 2012

Ei-Toimivan Toimiva


Kaksi täysin erilaista kangasta. Ja ensisilmäyksellä ei tulisi mieleenkään yhdistää näitä. Niin kuitenkin kävi, että kankaat päätyivät yhteen villistä kokeilun halusta. Ja pitänee todeta, ettei ole yhtään hullummat. Lisäki oli hirmu vaikeata päättää kummalle tekisin, joten oli pakko tehdä molemmille. :) Joidenkin mielestä ehkä hieman tyttömäiset, mutta itse tykkään käyttää punaista myös pojilla.

Kankaat ovat peräisin Lastenvaatepuoti Vekaranalta. Huppari on tehty OB 3/12 Panda -kaavalla koossa 92 (kylläkin omasta huolimattomuudesta hieman naftia kokoa). Potkuhousut on me and i -"kaavalla" ja body jostain vanhasta ottobresta. Molemmat kokoa 80.


Aika söpöset pojat ;)


P.S Oletko jo mukana arvonnassa? Arvontaan pääset täältä! :)

-H

17 kommenttia:

 1. Ihanat (pojat ja vaatteet)! Tuo pallo on joustista?

  VastaaPoista
 2. Ihanat :) Kelpaisi meidän tytöillekkin. Pilven jämät varrattu sitten mulle....

  VastaaPoista
 3. Voi mahotonta kun on ihanat! Hyvä yhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. No ihanat on! :) Ja ehdottomasti pojalla voi pitää punaistakin.Meillä pienempää usein luullaan tytöksi kun on hirveän siro ja äiti vielä pukee punaista päälle. Hänellä on mm tuosta punaisesta pilvestä teeppari <3

  VastaaPoista
 5. No ihanat on! :) Ja ehdottomasti voi pojallakin pitää punaista, meillä Niilolla on tosta punasesta pilvestä teeppari. :)

  VastaaPoista
 6. Voi onpa hurjan kiva yhdistelmä. Tuli hinku saada tuota pilvikangasta :) Minä teen just parasta aikaa punaisia housuja meidän neljä vee pojalle. Itse miellän peruspunaisen enemmän poikinen väriksi entä tyttöjen väriksi :)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kivoja. Tuo vauvan asu on niin ihana! Mä tein pilvikankaasta tytölle 140cm puseron. Tykkään kankaasta!

  VastaaPoista
 8. Ihana! Minä tykkään kans hieman erikoisimmista kangas- ja väriyhdistelmistä.

  VastaaPoista
 9. Kylläpä tulikin hienot ja niin hyvin sopii punainen vihreän kaveriksi :) Kyllä punainen sopii pojalle oikein hyvin,ite olen ainakin paljon käyttänyt ja pojat on tykännyt.

  VastaaPoista
 10. Kiitos :) Nämä pääsevät kyllä kovaan käyttöön, sillä ovat ainakin äidin mieleen ;)

  VastaaPoista
 11. Ihanat, etenkin tykkään tosta pienemmän setistä :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat!!! Kivasti sopii kankaat yhteen, vaikka erilaiset ovatkin :)

  VastaaPoista
 13. Oi, miten ihania sekä pojat että vaatteet! Mä tilasin tuota sydänkangasta juuri omalle pojalleni :) Tosi hyvä yhdistelmä nuo kankaat ja pilvi selässä on i-h-a-n-a!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!