maanantai 9. heinäkuuta 2012

Party Party

Pikku apinat sai uudet juhlatamineet kesän ensimmäisiin häihin. Yllätys yllätys aika meinasi jälleen kerran loppua kesken, mutta onneksi näillä kotiäidin pirteillä silmillä jaksaa valvoa pitkälle aamuyöhön =D Kaiken lisäksi halusin tehdä itsellenikin juhlakoltun ja samaisen aikapulan vuoksi koemekot jäi kyllä tekemättä. Se, jos joku oli maailman huonoin idea, mutta valmista tuli ja häissä oltiin! 

Isommalle apinalle tein Back to 70´s -haalarit OB 1/12 -kaavalla ja pienemmälle Jumping Jack -housut OB 1/11 -kaavalla. Ruskea vakosametti on Hannan kankaasta. Molemmissa haalareissa on myös Majapuun Autokorjaamo -puuvillaa.
Jumping Jack -housujen lahkeet on käännettävät ja siten käyttöikä on hieman pidempi. Lahkeiden innoittamana tein samasta kankaasta lakin.


Oma juhlamekko on Marimekon kangasta. Ajatuksena oli aivan toisenlainen mekko, mutta kangas ei riittänyt siihen ja siitä se soveltaminen sitte lähti. Alunperin kaava on otettu Burdasta 5/12, mutta siitä ei taida olla jäljellä juuri mitään. Pieneksi piristykseksi laitoin rinnan alle valkoisen satiininauhan.


Suuret kiitokset vielä L&K ihanasta hääjuhlasta ja nauttikaahan kuherruskuukaudestanne ;)
-H

10 kommenttia:

 1. Hienot juhlatamineet on ollu teillä kaikilla! :)

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikästä - sekä äidillä että pojilla! Jumping jackin somistekankaat on huippuidea.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat vaatteet koko porukalla!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat vaatteet koko porukalla! Erityisesti tuo sinun oma mekkosi sykähdytti.

  VastaaPoista
 5. Juuri tänään katsoin noita haalarihousuja, että tekisinkö sellaiset lasten serkuille 1-vuotislahjaksi. Tosi kivalta näyttävät sekä isommalla että pienemmällä!

  Mekkosi näyttää upealta!

  VastaaPoista
 6. Wau! Ihanat juhlavaatteet! Etenkin sun tekemästä mekosta tuli todella hieno.

  VastaaPoista
 7. Vau! Nuo back to 70'sit pitää tehdä meidänkin tytöille syksyksi. Esikoiselle sellaset jo keväällä tein mutta jäivät jo pieniksi.. Erityisen hieno toi sun juhlamekkosi!

  VastaaPoista
 8. Kivat housut. Itellä tuli aika samanlaiset, törmäsin näihin sun housuihin, kun latasin omista kuvan ompeluelämään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!