keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tyttömäistä

Mielen virkistystä kerrassaan, kun saa välillä touhuta tollasten tyttöjen vaatteiden kanssa. Enpä ole koskaan ennen mekkoja/tunikoita tehnytkään. Nappasin kaavan jostain vanhasta Ottobresta ja sitä hieman muokkailemalla syntyi nämä liivimekot ihanalle pienelle tyttöselle. Molemmat ovat kokoa 80.

Kankaat olen saanut vaihtareina, pinkki resori on Hannan kankaasta ja punainen EK:sta. Vieläkin harmittaa, kun älysin liian myöhään, että tuohon kirjainmekkoon olisi pitäny applikoida tytön nimestä etukirjain... että harmittaa!! Ja tuo sydän olisi ollut niin ihana pinkkinä, mutta jostain kumman syystä meiltä tuota pinkkiä ei oikein löydy, kun en viitsinyt resorista alkaa applikoimaan ;) Onnistuisikohan sellainen edes?

Toivottavasti mekot pääsevät käyttöön kesällä tai miksei jo nytkin pitkähihaisen ja leggareiden kanssa. Näiden lisäksi sain valmiiksi myös oman kesäkolttuni, siitä enemmän seuraavaksi.


-H

7 kommenttia:

 1. Oi Oi ihania! Mistäs ottobresta kaavan nappasit? Minä en osaa kuin napata valmiita kaavoja, en oikein osaa solveltaa mutta tarttisin niin kovasti kesää varten liivimekon kaavan :).

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Piti oikein käydä tarkistamassa ja kaava on OB 3/11 Papaya Whip. Melko leveä, joten hieman kavensin ja tein etukappaleen yhtenäisenä. Toiseen mekkoon suurensin hieman kädenaukkoja... Mukavan oloinen kaava :)

  VastaaPoista
 3. Kivat mekot, aina välillä tulee melkein vauvakuume, kun katselee toisten tekemiä pikkuruisia vaatteita... ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Vauvakuume tai tyttökuume... ;D Itse kärsin ajoittain sellaisesta.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania ovat ja varmasti tulevat käyttöön. Taidat turhaan kärsiä itsekriittisyydestä... ;) T: Tyttelin äippä

  VastaaPoista
 6. Kelle nämä menee? Mä voisin meidän Helmille tollasen hankkia..ihania :) terkuin Henni

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!