lauantai 8. joulukuuta 2012

Tyttöjä ja nukenvaunuja


Nälkä kasvaa syödessä.
 Sillä alkuun aattelin, että teen vain tossut, mutta kuinkas kävikään...
Olisin halunnut tehdä vielä bodynkin, johon olisin applikoinut samaisen tytön ja nukenvaunut, mutta tulin vain yhteen lopputulokseen. Vuorokaudessa on liian vähän tunteja!!

Liivimekon kaava on oma ja legginssien kaava on OB 6/12 -lehdestä. Tossut on eräästä 70-luvun lehdestä (Kyseisessä lehdessä on paljon muutakin kokeilemisen arvoista).
Ja nämä ihanaiset karkkikankaat ovat peräisin, mistäs muualtakaan, kuin Majapuulta.

Tämä setti on menossa pienen tyttösen ristiäislahjaksi <3  

Tossuihin laitoin kiristysnyörin, jotta eivät tipahda pienokaisen jalasta.Olen saanut pari tunnustustakin. Kiitos Rouva Routa ja Riinu. Jätän kuitenkin tällä kertaa jakamatta eteenpäin. 

-H

11 kommenttia:

 1. Ihana setti! Onnellinen on varmasti lahjan saaja :) Uskalsitko tehdä näin pienelle tuon liivimekon ilman mitään neppareita olalla? Tässä itse miettien joululahjoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Testasin tuota pääaukkoa venytellen ja uskon menevän. Sitä ei ole kantattu, vaan resori on kaksinkerroin. Mielestäni siten joustaa enemmän. Tämä on siis koossa 74.

   Poista
 2. voi kuinka suloisen syötävä setti! kerrassaan ihana! nuo tossut kruunaa tuon setin

  VastaaPoista
 3. Suloinen setti:) Harmi kun ei ole pieniä tyttöjä lähipiirissä kenelle ommella tämmöisiä, on meinaan tuota tyttö kangasta tulossa pätkä. Hmm, kehtaiskohan siitä tehdä itselle jotain:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tämä on tosiaan herkullinen kangas. Tee itselle sellaset tossut, mulla oli meinaan alkuun ajatus sellaisesta, mutta en tiedä riittääkö tuosta kankaasta enää.

   Poista
 4. ai mitkä tossut!oikein karkkisetti

  VastaaPoista
 5. Nätit vaatteet! Ja tossut on kivat! :)

  VastaaPoista
 6. Ihkut! Tuo kangas on niin söpöä :)

  VastaaPoista
 7. Ihana setti! Melkein samanlaista olen itsekin suunnitellut, mutta sä olit taas nopeampi :) Mä en ole vielä löytänyt sellaista leggarien kaavaa mikä olisi oikeastikin leggari, kaikki OB:n kaavat tuntuu olevan turhan leveitä :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!