maanantai 10. joulukuuta 2012

Hyvää yötä!
Miten itselle niin rakas voi olla toiselle niin turha?! Kyse on siis peitosta. 
Meidän pienin apina ei tykkää siitä ja potkii sen samantien pois. 
Itselle tulee vilunväreet jo pelkästä ajatuksesta nukkua ilman peittoa...
Unipussi.
Saa nähdä, mitä hän tuumii tästä. Pussi on kokonaan vuoritettu trikoolla ja päällinen on Majapuun neulosta. Edessä on vetoketju, jotta pukeminen olisi helpompaa. 
Pussin "kaava" on oma.

Onko kellään muulla unipussi käytössä? Miten on toiminut? 
Lämpöistä viikon alkua itse kullekin! :)

-H

12 kommenttia:

 1. Oi, kuinka suloinen. kaverin mukelo käyttää ja käyttäjä tykkää. Meidän pienin saisi raivarin, jos tosissani koittaisin laittaa tälläiseen. Siksi meillä nukutaankin pitkähihaisissa ja välillä sukissa. Äitinä saan kiskoa lapsilleni peittoa pari kertaa yössä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana unipussi. Meillä nuorimmaisella pienenä käytettiin kovasti, kun peitto ei pysynyt päällä. Nukkui myös levollisemmin (turvallisemman tuntuista ilmeisesti). En kyllä noin hienoja tehnyt :(

  VastaaPoista
 3. Ihana pussi! Meillä on ollut unipussi käytössä molemmilla lapsilla, esikoisella 2,5-vuotiaaksi asti ja nyt nuorimmainen on vähän vajaa 2 v, ja itse pyytää aina iltaisin, että pussi päälle. :) Äidille unipussi on myös ihana, kun ei tarvitse koskaan miettiä, että onkohan toisella kylmä ilman peittoa..

  VastaaPoista
 4. Ihana!
  Meillä ei ole kellään ollut unipussia, pienimmälle ostin, mutta ei meidän kuumakallelle voinut harkitakaan... Tutun lapsella oli käytössä useamman vuoden, he tykkäsivät! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno unipussi! =) Meillä esikoisella koitettiin joskus unipussia, ei toiminut, poika sai kauhean raivarin kun joutui pussiin. Toisen kanssa en sitten ole edes yritänyt kun vielä pahempi sisupussi. =) Molemmat pojat kanssa sellasia "kuumakalleja" että potkivat peitot pois päältään jo senkin takia kun tulee hiki. Mä sitten niitä peittoja aina käyn hivuttamassa takaisin lasten päälle. Itse saisin kanssa varmaan jonkun kohtauksen jos joutuisin luopumaan peitosta, se on melkeen kuin paras kaveri vietäisiin jos omaan rakkaaseen peittoon ei saisi kääriytyä joka ilta. <3

  VastaaPoista
 6. Oi, oi. Tämä on todella hieno!!!

  VastaaPoista
 7. Tää on kyllä tosi kiva ja näyttää ihanalle :)

  VastaaPoista
 8. Soma pussi (: Minunki tällanen pitäs saaha aikaseksi (: saa nähä kuinkas käy.. Mulla vaihteeksi taas sulle jotain omassa blogissa. On tainnu olla sama juttu jo useammassaki ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana pussi! Meillä kaikilla kolmella ollut käytössä parin kuukauden ikäisestä asti vajaa 2-vuotiaaksi. Tykkään niin ei tarvi yöllä nousta peittelemään ja kun pienestä asti on siinä nukkunut niin hyvin on viihtynyt :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista! :) Parin yön kokemuksella voin sanoa vain, että MIKSI en tehnyt tuota pussia aikaisemmin?! Eli hyvin toimii eikä tarvii stressata peitosta.

  VastaaPoista
 11. Mainiota jos toimii! Kokeilin joskus vilkkaalle pojallemme (olisko silloin ollut joku 6kk ja aina ilman peittoa) unipussia, ja hän kiersi sen kanssa itsensä sellaiseen solmuun, että huusi pää punaisena raivosta! :D Pussi meni myyntiin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!