sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Mammat Tallinnassa

Perajantaita odotettiin kuin kuuta nousevaa ja se oli kaiken sen arvoista! Olimme siis koluamassa kuuden naisen voimin Tallinassa kaikki ihanimmat kangaskaupat ilman lapsia ja miehiä!!! Menimme Viking express:llä ja ne perjantain humpat tuntui kyllä kropassa siinä vaiheessa, kun piti poistua laivasta seitsemältä(!) aamulla. Outch ("onneksi" nämä aikaiset herätykset ja valvomiset ovat jo ennestään tuttua puuhaa)! Tämän päälle koko päivä kävelyä, niin johan alkoi olla veto poissa, sillä kertaakaan ei julkisiin/takseihin sorruttu. Hyvä Me!

Seuraavaksi hieman kuvasatoa ihanuuksista, joita tarttui matkaan. Kävimme mm. Karnaluksilla, Abakhan fabrics:lla ja Kangadzungel XXL:lla. Aivan mielettömän suuria paikkoja ja sinne olisi saanut kulumaan rahaa PALJON enemmän, mutta se tavaran paljous sokaisi ihan totaalisesti enkä osannut enää ostaa oikein mitään. Pitää ehkä suunnitella uutta reissua ;)
 
 Nuo pallolliset ja raidalliset sekä apina -nappi ovat Abakhan fabrics:lta. Alakulman puna-kelta-siniradalliset napit ovat Karnaluksilta.

Karnaluksilta löytyi silityskuvia joka lähtöön ja pitihän sieltä muutama ihanuus napata mukaan. Ja kuten huomaatte turkoosi kupla taitaa olla ehdoton suosikki ;)

Muutamia kankaita tarttui myös matkaan. Keltainen kukkakangas on Karnaluksilta ja muut ovat Abakhanilta.

Nämä kaksi ovat myöskin Abakhanilta ja ovat sellaista suht läpinäkyviä ja ohuita kankaita. Ja ihan naurettavan halpoja. :)

Kiitos vielä matkaseuralaisille! Oli ihan huippu reissu <3

-H

2 kommenttia:

  1. voi mitä löytöjä! terv. kateellinen "rannalle" jäänyt :D

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä mieleenpainuva reissu, kiitos itsellesi! Ja onnittelut vielä hyvistä kangas- ja tarvikelöydöistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!