keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Autokorjaamo keittiössäMeille kotiutui viime viikolla toinen tällainen tuoli ja halusin tehdä niihin samanlaiset pehmusteet. Kankaaksi valikoitui Majapuun autokorjaamo ja oli kyllä niin nappi valinta! Isompi jaksaa iloita auton kuvista joka kerta syömään mennessä ja värienkin puolesta tämä sopii meidän keittiöön täydellisesti! Vaaleassa pohjassa näkyy kyllä lika, mutta pesukone on sitä varten! Ulkonäkö ennenkaikkea, vai mitä?! =D

Isomman tuoliin tein pelkän istuintyynyn ja pienempi sai selkänojaankin pehmustetta. Kyllä nyt kelpaa syödä, kun autokorjaamo on ihan vieressä (vaikka ei siinä ruokahalussa ole ollut mitään vikaa ennenkään, lapsilla eikä vanhemmilla ja varsinkaan vanhemmilla)!

Hyvää juhannusta kaikille! Juhannuksen jälkeen (kunhan ehdin) laitan sen luvatun arvonnan pystyyn, koska 100 lukijaa tuli täyteen hetki sitten!

-H

7 kommenttia:

 1. Wau! Tosi hienot ja iloisen väriset!

  VastaaPoista
 2. Onpa raikkaat hyvän tuulen värit! meilläkin tuo kangas odottaa käsittelyyn pääsyä. Ja oletpa löytänyt juuri sopivan I love comments -kuvakkeen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) ALkuun yritin etsiskellä vihreää pallopuuvillaa,mutta en löytänyt sen väristä, kun oli hakusessa. Tein sitte tästä ja se kyllä ylitti odotukset, tykkään tosi paljon! Varsinkin, kun värit sopii niin mainiosti.

  VastaaPoista
 4. Mitä siitä käytännöllisyydestä, kun vain näyttää kivalta :) Meillä samanlainen jakkara. On kyllä ihana tuo autokorjaamo..

  VastaaPoista
 5. Vautsi, ihan mahtava! En tykännyt ennen tosta kuosista, mutta tohon sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!