maanantai 3. helmikuuta 2014

Sweet Dreams

Minulla on ongelma.
Nimittäin yöpukujen kanssa.
Eihän noita ihania kankaita malta käyttää yöpukuja varten!
Molemmilla poikasilla on ihan huutava pula niistä, mutta näidenkin kanssa olin vaihtamassa suunnitelmaa moneen kertaan ja vielä leikatessakin. Mutta mä pystyin siihen ja pitänee kyllä sanoa, että tuli aika mainiot puvut <3 
Näistä rohkaistuneena teen ehkä (painosanalla ehkä) lisääkin... (:
Eiköhän näissä näe parempia uniakin kuin noissa puhkikuluneissa, kulahtaneissa vermeissä.Kankaat: Etanat Mussukoilta ja Keltainen Muisto Verson Puodista. Näistä tuli ainakin itselle todella hyvä mieli, joten ehkä ongelma on nyt selätetty (:-H

12 kommenttia:

 1. Mä en kans millään raaski silputa kaikkia ihanuuksia yökkäreiksi ja sitten erityisesti tuo kuopus nukkuu ihan kauheissa kulahtaneissa rievuissa (käyttää siis niitä veljensä ja serkkunsa vanhoja...). Onneks Jättikseenkin on viimeaikoina tullut aika kivoja trikoita, niitä sentään raaskin tuohon tarkoitukseen leikellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama ongelma. Eikä oikeestaan oo kyse ees siitä, että en raaskis käyttää kankaita pyjamiin (niitähän hamsterilla riittää) vaan ompeluaikaa. Se on kyllä hölmöä, koska pyjamat on just niitä vaatteita joissa lapset hengaa (ainakin kotona) ajallisesti eniten ja joita tulee käytettyä tosi monta kertaa. Kyllä määkin kohta otan itteeni niskasta kiinni. Noista tuli muuten BTW ihania!

   Poista
  2. Kiitos. Joo meillä on myöskin osa yökkäreistä serkkujen vanhoja ja ovat jo melekosen eläneen näköisiä. Pitänee kyllä sanoa, että nää miellyttää silmää aiiika paljon enempi, joten eiköhän tuota inventaariota voisi tehdä tonne kaappiin. ;) ...mutta se on totta, että muutama lisätunti ei olis ollenkaan pahitteeksi :)

   Poista
 2. Ihana mennä nukkumaan kauniissa pyjamissa. Ihanat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siksi niitä tartteis tehdä enemmän! (:

   Poista
 3. Meilläkin alkaa yöpuvuista olla pula, tästä innostuneena pitääkin alkaa suunnitella omia kokeiluja :) ! Varmasti näkyy makoisia unia noin kivoissa yöpeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tässä iltasella kattelut tuota kangaskaappia sillä silmällä ;)

   Poista
 4. Ihanat ja iloisen väriset, tykkään! Minullakin on ollut sama ongelma, mutta vastikään tyhjensin kaapeista kaikki tylsät ja virttyneet yöppärit.Tilalle ommellaan uusia iloisia ja pehmeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse tehdyt yöppärit on kyllä miellyttävän tuntuisia verrattuna kaupan vaatteisiin. Kyllä kelpaa apinoiden nukkua <3

   Poista
 5. Ihanan pirteitä yövaatteita :) Ompelin kanssa vähän aikaa sitten ensimmäisen kerran tytölle yökkäreitä. Ei tosiaan koskaan ollut kankaita, mitkä voisi törsätä yökkäreihin. Mutta kylläpä vaan on hyvä mieli ja ilo silmälle kun ne illalla lapselle päälle laittaa. Pehmeät, kauniit ja hyvin istuvat vaatteet. Ei kiertäviä saumoja eikä lörpsähtäneitä lahkeen- ja hihojen suita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voin täysin yhtyä kirjoitukseesi <3
   Olisi jo kova polte ommella seuraavat setit (:

   Poista
 6. Aivan herkut, aivan mahtavat sävyt kankaissa. Ja yökkärit, ne ovat erittäin tarpeellisia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!