lauantai 8. kesäkuuta 2013

MörriMöykkyjä





Voihan Siiri ja Myyry <3 
Tai isompi tokaisi: "Siinä on Haisuli ja Pekkonen". Tiärä niistä nyt sitte :)
Söpösiä ne kuitenkin on. 









Näistä mörrimöykyistä oli pakko tehdä itsellekin jotain. Ja mekkohan sieltä syntyi, kuinkas muutenkaan. Edessä on kumilanka -rypytys. Eli kumilanka on nurjalla, mikä on ommeltu suoralla ompeleella reilusti venyttäen. 




Lisäksi tein painijaselkäisen topin sinapin keltaisilla tehosteilla. 




Kankaat: Majapuu / Pehemiä/ PaaPii

Hyvää viikonloppua kaikille!
Ja tervetuloa uusille lukijoille! :)


-H

19 kommenttia:

  1. Oioioi, nää on ihania! Voi kun posti toisi jo mun "haisulit" pian :)

    VastaaPoista
  2. Morrimoykkymekko on ihana! Niin on kylla nuo lasten paidat ja sinun toppikin. :) Mulle toi morrimoykky kuosi sopis hyvin meikalaisen aamun tunnelmaan. (taalla siis kello 6.55 talla hetkella) :( Lauantaina aamusta ei ole kiva herata ennen kuutta huonosti nukutun yon jalkeen kun pikkuneiti alkaa huutelemaan mamia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo itsekin mietin, että tuosta kuosista tulis niin ihana yöpuku itselle, mutta en raaskinu. Piti saaha päiväkäyttöön ;)

      Poista
  3. Ihania vaatteita ja ihana blogi muutoinkin :) Teet paljon sellaisia vaatteita, joita haluttaisi tehdä heti itsellekin. Onko sulla tuossa mekossa resoria tuo musta yläosa vai trikoota?

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon! Mekossa yläosa on trikoota. Takana on pätkä resoria samalla idealla kuin aikaisemmissa mekoissa :)

    VastaaPoista
  5. Kaikki on ihania, mutta toi toppi sai miettimään, että miks mää tilasin tätä itelleni niin vähän! Pitäisköhän käydä napsuttelemassa lisää....

    VastaaPoista
  6. Ihania! Tuota kangasta on melkeen pakko tilata! =)

    VastaaPoista
  7. Jee! Aivan ihania kaikki =) Nyt tekee mieli tilata tuota kangasta...

    VastaaPoista
  8. Nätti toppi! Kiva, kun laitat itsellekin tehtyjä vaatteita tänne.
    Tuo siun toppi on hauska! Mitä luulette, että jos tuollaisella kulkee "kylillä" niin luuleeko ihmiset sitä yöpaidaksi..?

    VastaaPoista
  9. Kiitos :)
    Annika: Itse ainakin ajattelin kulkea ja siinähän luulee jos luulee :D Musta tuntuu,että ne taitaa jo muutenkin katsoa aika pitkään, ku millon on mitkäki lasten kuosit päällä ;)

    VastaaPoista
  10. Kiva väriyhdistelmä topissa. Ja hauska idea se välittäminen reservin sävyyn. Once again hienoja luomuksia

    VastaaPoista
  11. Juuri niin HeiDu. :) 10vuotta sitten en olisi kehdannut kulkia nuin/näin iloisissa vaatteissa. Mutta ei se enää haittaa! Onhan tuota saanut katseita ja mielipiteitä väreistä/kuoseista mitä on päällänsä pitänyt. Lähinnä oon huvittunut/myötähäpeän, kun ihmiset kehtaa tuijottaa niin arvostelevasti.
    Ei tämä elämä niin totista tarvi olla.. :)

    VastaaPoista
  12. Ihania vaatteita. Tuo sinun oma mekko varsinkin. Just täällä yritän pähkäillä, että mitä värejä tilaisin, mutta kun kaikki on niin ihania, että onkohan se pakko tilata kaikkia :)

    VastaaPoista
  13. Ihania vaatteita,käyn aina välillä täällä ihailemassa!Nuo niskalenkkimekot on niin herkkuja,haluaisin kaikki itelle <3 mistä oot ottanu topin kaavan?olen yrittänyt löytää hyvää kaavaa,vaan ei löydy...ja itsekään en onnistunut sitä piirtämään :(

    VastaaPoista
  14. Kiitos kovasti! :)
    Merja: Paidan kaava on otettu vanhasta ostopaidasta.

    VastaaPoista
  15. Olet kyllä ihan uskomattoman tehokas, teet kaikkia ihanuuksia ja hurjalla vauhdilla. Ihailen suuresti ja voi kun itse pystyisi ihanuuksiin..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!