sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Hirrveän Ihanaa!


Otsikkohan kertoo jo kaiken! Se sopii molempiin kuoseihin, mutta eri tavalla. Itse olen pelännyt hämähäkkejä pienestä saakka ja siksi aattelin, että josko siedätyshoito toimisi jälkikasvuun :D Molemmat kankaat Majapuulta.

Takin kaavana on Helicopter Fox OB 1/12 -lehdestä jonkin verran muunneltuna ja mielestäni toimii erinomaisesti. Takki on pääasiassa ajateltu sisäkäyttöön, mutta menee se näin alkusyksystä ulkosallakin.



Oranssit ötökät pääsivät jumpsuittiin. Kaava on alunperin 4/12 -lehdestä, mutta alkuperäisestä kaavasta ei ole juuri mitään jäljellä. Tein tarkoituksella melko kapean mallin ja hupun päähän laitoin tupsun piristämään ilmettä.



Lopuksi vielä kaverin 1,5 vuotiaalle pikku tytölle jumpsuit tästä IHANASTA omppukukasta <3


-H

21 kommenttia:

  1. hitsit. sä teit jo näistä. ootpas nopee. mua harmittaa että tyttö ei tykkää hämiksistä ja pojalle nää ei iske.. :/

    sinun versiosi ovat hienoja <3

    VastaaPoista
  2. Voi juukelispuukelis, mitä ihanuuksia! Ja näin paljon! Kylläpä oot taitava ja ehtivä! Mun alkufiilis noista ökkömönkiäiskankaista ei ollu kovin hyvä, mut mut... tää vie taas askeleen lähemmäs napsauttamista. Kuviot onkin tosi isoja, mikä on siis hyvä juttu. Pitää varmaan kysellä poitsulta, oisko kangas hänelle mieleinen.

    VastaaPoista
  3. Mä inhoan hämähäkkeä. Sydämeni pohjasta. Mutta nää on aika söpiksiä. Tosin siihen saattaa vaikuttaa sekin, että sun ompelemina nämä on niin hienoja :) Tykkään!

    VastaaPoista
  4. Ihanat ja tupsu sulatti sydämeni <3 On niin piste iin päälle :)

    VastaaPoista
  5. Vautsi, hienoja on taas! Kiva nähdä näistä kankaista valmiina jo jotain. Mukavan isoja nuo kuviot, etenkin ötököissä. Näitä tulee ihan varmaan meillekin. =)

    VastaaPoista
  6. Oi, kivoja! Meillä varmaan pojat ihastuis tuohon kankaaseen, en oo tohtinu näyttää kun itte inhoan hämiksiä yli kaiken... :D

    VastaaPoista
  7. Vau, ihanat ötökät! Ehkä joutuu nyt tekemään tilauksen, vaikka vannoin ettei ötököitä meidän pojille :D

    VastaaPoista
  8. Ihanan iso kuvio! Ja nätit toteutukset.

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja! Itelläkin työn alla versio tuosta "helikopteritakista". Kiva nähdä että se luontuu muuhunkin kuin alkuperäiseksi nepparitakiksi. Komeita on ötökät, mut mun ötökkäkammo ei vielä anna myöten tilata. Sen sijaan toi vaaleenpunanen kangas on syötävän suloinen.

    VastaaPoista
  10. Kivaa nähdä näistä kankaista vaatteita, hämiskuvion koko yllätti minutkin positiivisesti!
    Ihanat haalarit,nam! :)

    VastaaPoista
  11. Ihania taas! Ja kerrankin tarpeeksi suuri kuvio! Mä ajattelin typylle tästä liivaria :)

    VastaaPoista
  12. Hienoja! Tupsut päissä on hauska yksityiskohta.

    VastaaPoista
  13. Ihan huippuja! saanko kysyä miten teet noissa jumpsuiteissa ton vetskarin alaosan? Tuleeko sulla vetoketju iiiiihan alas asti (ainaki kuvan perusteella näyttää siltä?). Eli miten kanttaat ton vetskarin alaosan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näissä vetoketju tulee ihan alas asti ja resorit myös. Laitoin ne hieman limittäin ennen kun ompelin sisähaarasauman kiinni, jolloinka resorit jää sinne sauman väliin.

      Poista
  14. Tykkään tykkään tykkään!! Ja toi keinuheppa <3

    VastaaPoista
  15. Voi mitä ihanuuksia oot taas ommellut, aivan upeita! :) Oot niin ahkera ja taitava!

    VastaaPoista
  16. Tosi kivoja ompeluksia! Kiva nähdä aina uusia kuoseja vaatteena, kun saa paljon paremman kuvan siitä, miltä ne oikeesti näyttää! :)

    VastaaPoista
  17. Enpä ollut näitäkään nähnyt, sen siitä saa kun ei ehdi lukea blogeja...
    Ihana kangas, poika tykkäisi varmasti !

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!