sunnuntai 12. elokuuta 2012

Minä minä minä!

Välillä pitää olla itsekäs ja minä olin nyt! Kaipailin jotain piristystä itselleni ja tässähän sitä :) Ikasyrin vihreät pallot ovat muhineet kaapissa jo tovin.. Siitä on ollut monta ideaa, mutta vasta tämä pääsi toteutukseen ja kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä toppi on juuri minua! Kaavana olen käyttänyt omaa hyväksi todettua toppia.

Tilasin Ikayrilta myös pätkän multiraitaa ja oli to-del-la vaikeeta päättää kenelle siitä teen, koska siitä olisi voinut tehdä vaikka koko perheelle ja koko kerraston! Ihanan pirteä <3 Tässäkin se itsekkyys sitte lopulta voitti ja lopputulokseen olen silmittömästi rakastunut! Siksi näitä raitoja pitää saada lisää ja myös siksi, että miehenikin tilasi tästä paidan (ja sellaista tilaustahan ei voi olla ohittamatta!!). Paidan kaavana olen käyttänyt OB 5/11 raglanpaitaa, mutta sitäkin piti hieman muunnella, jotta se istuu itselle hyvin.


Loppuun vielä tuunattu toppi. Idean sain Pikkukiiskeltä. Toppi oli jo ennestään ihana, mutta aivan liian lyhyt. Vatut sopii niin täydellisesti siihen ja nyt sillä on uusi -parempi- elämä :)


-H

15 kommenttia:

 1. Multiraita on ihana, niinkuin muutkin, mutta itsekkäänä sanoisin, että se on ihana piristys syksyyn :)

  VastaaPoista
 2. kivat vatut!!! tällaiset tuunaukset ovat parhaita => simppeli ja näyttävä.

  VastaaPoista
 3. Nämä on kaikki aivan ihania ja upeita! Välillä on oikein olla itsekäs :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikkäitä toppeja ja paitoja!

  VastaaPoista
 5. Kivoja paitoja, joskus pitää olla itsekäs! :) Sulla on ihana blogi ja oot tosi taitava ompeleen!

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit ja ihanat topit+paita! Tosi reippaan värisiä:)

  VastaaPoista
 7. Tuosta uudistetusta topista tuli kyllä kiva! Täytyykin muuten katsella omaa vaatekaappia sillä silmällä mitä toppeja vois pidentää tuolla tyylillä. Nyt rupes himottamaan tilata tuota Ikasyrin pallokangasta, sen verran ihanan topin oot siitäkin taikonut! Ihania kaikki! Ja mukavaa kun äidit on ruvenneet ompelemaan enennän itselleen ;)

  VastaaPoista
 8. Minä tykkään näistä myös. Mutta sepä ei ole yllättävää, kun sun ompelut on aina kivoja :)

  VastaaPoista
 9. Ihania, etenkin toi multiraita! :)

  VastaaPoista
 10. Ihan huippu toi toppituunaus. Tuo sateenkaari on niin herkku. Just eilen mietin että kun kankaaton loppuu taidan hankkia tota omiin ja lasten vaatteisiin.

  VastaaPoista
 11. Ihania vaatteita kaikki! Ja ihana kun teet itsellekin.

  VastaaPoista
 12. No nam! Toi multiraita varsinkin!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!