keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

One piece FirefightersEnpä olisi uskonut, että tämäkin päivä koittaa... En nimittäin (yleensä) liputa yhtään sisarusten samanlaisille vaatteille, mutta paloautoista oli pakko saada molemmille jumpsuitit. Pii paa -autot ovat tällä hetkellä muutenkin kova sana ja hetki sitten serkuilta saatu paloauto on ollut -erittäin- kovassa kulutuksessa.

Ehkä hieman koomista, että tämän kesän yksi lämpimimmistä päivistä ja mä ompelen haalareita!! Ei vaan malttanut odottaa. Silloin, kun on motivaatiota ja selkeä visio, niin kyllähän se pitää toteuttaa hetimmiten.. Keskeneräiset työt odottaa, odottaa, odottaa ja odotttaa... Tuleekohan ne koskaan valmiiksi?! Miten paljon teillä muilla on keskeneräisiä odottamassa?

Vaahtosammuttimien palopuvut ovat siis valmiina odottamassa viileämpiä ilmoja... Melkein jopa toivoo, että ne saisi kiskoa päälle. Sen verran kivat niistä tuli! (Vaikka oikeesti en odota kylmää syksyä tippaakaan!)

Tämä on siis Majapuun ihana uutuskuosi ja materiaalina aivan loistavaa! Tykkään! Tykkään! Tykkään! Pienempi ei osaa vielä mielipidettään ilmaista, mutta isompi osaa, ja on ehdottomasti samaa mieltä äidin kanssa! Uusin Ottobre -lehti kolahti eilen postiluukkuun juuri sopivasti ja käytin siis (kuin tilauksesta) kaavana OB 4/12 Jumpsuittia koossa 80 ja 92.Pienemmän version tein ilman saumavaroja, mutta isommasta kavensin useamman sentin pois. Muuten tehty aikalailla kaavan mukaisesti.


Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! :)
-H

21 kommenttia:

 1. Oi....... <3 (enempää ei tarvitse sanoa)

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaahtosammuttimet ihanissa haalareissa! Pipotkin sävy sävyyn <3

  VastaaPoista
 3. Huikeet! Tekis mieli napsutella tuota kangasta. Täytyy hieman kysellä vieläkö poika 4vee innostuis tuosta :) Kummipojalle ois aivan ehdoton kun hänen isä on palomies!

  VastaaPoista
 4. Ihanat haalarit! Hienosti sopii pipot yksiin kans :)

  VastaaPoista
 5. Ihania on molemmat! Samanlaiset mutta kuitenkin erilaiset.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, että olet jo ehtinyt testata uuden kaavan. Itsekin aion surauttaa samalla kaavalla poitsulleni vaatteen ja kiva kuulla, että vaikuttaa toimivalta.

  VastaaPoista
 7. Aivan loistavat! Ja piste i:n päälle on noi pipot! :)

  VastaaPoista
 8. wau!!! Aivan mielettömän kivat!

  VastaaPoista
 9. Ihanat haalarit! Voisitko laittaa vähän kommenttia, että miten tuo kaava toimi. Siis että oliko normaaliin tyyliin leveä ja kannattaako hihoja ja lahkeita esimerkiksi pidentää?

  VastaaPoista
 10. Nää on makeet! Teitkö muuten tuon 80cm haalarin muokkaamatta kaavaa?

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille! Lisäilin tekstiin, miten muokkailin kaavoja. :)

  VastaaPoista
 12. Mä lähdenkin tästä kauppaan hakemaan oman Ottobren. Aivan upeat haalarit ja hienosti sopii yhteen pipojen kans.

  VastaaPoista
 13. Hienot! Tää kangas näyttää tässä paljon kivemmalta kuin niissä pelkissä kangaskuvissa. :)

  VastaaPoista
 14. Vautsi, hienot ovat!
  Ja sillon totta tosiaan on tartuttava toimeen, kun inspis on päällä. Keskeneräsiä töitä mulla on vaan pari pöydällä, kun just otin itseäni niskasta kiinni ja tein lähes kaikki loppuun.

  VastaaPoista
 15. Tosi kivalta näyttää! Olen kyllä ommellut aika paljon samanlaisia vaatteita pojille, eri väreissä tosin. He ovat muutenkin ihan paita ja peppu ja vaativat saada samanlaisia vaatteita. Mutta sentään päästä varpaisiin en heitä samanlaisiksi pue.
  Keskeneräisiä ompeluksia tällä hetkellä on kaapissa kolme, ei kun neljä.

  VastaaPoista
 16. Ihanat haalarit! Kangas on niin kivannäköistä, että piti itsekin tilata ja kyllähän se haalari mielessä on... :)

  VastaaPoista
 17. Siis vau! Mulla on jotenki jääny tää kangas ihan ohi ja nyt jo toinen blogi mis ihastelen vaatteena!
  Täs näkee myös hienosti miten eriväriset tehosteet muuttaa kankaan ilmettä, molemmat hienoja, keltakantillinen vie minun voiton :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!