lauantai 28. tammikuuta 2012

Elefanttimarssi

Trikootakkia piti heti kokeilla, kun näin sen Ottobren 1/12 lehdessä. Tein sen koossa 92. O joutui vielä illan päätteeksi sovitushommiin ja totesin sen olevan vielä paremman näköinen päällä (sovituskuvaa luvassa myöhemmin). Nepparit vielä uupuu, koska mun rengasnepparit eivät jääneet kiinni. Jääkö Kam -nepparit paremmin kiinni paksumpaan kohtaan? Kangas on tilattu Ikasyriltä, vuoren ruskea jersey on Eurokankaasta, resorin alkuperää en muista.

Housujen kaava on myös uusimmassa Ottobressa 1/12. Norsukangas riitti nipin napin näihin housuihin ja siksi lahkeiden kaitaleet eivät ole parhaat mahdolliset ja mietinkin, pitäisikö vaihtaa ne resoreihin. Ruskea velour on kierrätettyä omista vanhoista housuista. Nämä housut ovat kokoa 86-92. Todella suloiset pökät, joissa meidän "iso poika" näyttää taas ihan vauvalle ;) Tällaisia pitänee ehdottomasti tehdä tuolle meidän kirpulle!


-H

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva setti! Noi kaavat kuuluvat mullakin tulevaisuudessa kokeiltavien listalle.

  Itse olen käyttänyt kam-neppejä lähinnä vaippaompeluissa, mutta kyllä ainakin koon 20 nepit aika paksussakin kohdassa saa pysymään, kunhan puristaa kiinni kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Ovat tosiaan niin suloiset päällä... :) Pitää laittaa sovituskuvaa, kunhan vaan saan ne tilaamani kam -nepit kotiin.

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä eri versioita noista housuista...ja kiva tuo takki. Pitää itekkin kokeilla sitä. Mulla on kanssa noi kam-neppipihdit. Kyllä siinä puuhassa vähän (tai vähän enemmänkin) apua tarvitsin ku eka kertaa kokeilin..ei vieläkään oikeen suju se homma..varmaan tarvis lisää harjoitusta ja lisää neppejä..paljon lisää :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!